Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

HonzaPt

24. 1. 2009 20:44
Nechtěný výběh

...dnes před Mercury maratonem jsem jsem nechtěl jít běhat. Ale s Tebou jsem si přesto vyběh,byl to výběh jak z běžecké učebnice...Díky.H.R^

0 0
možnosti
AZ

amazoom

24. 1. 2009 13:20
Jeto krásné...

když člověk v životě najde takové místo, kde cítí, že tam odjakživa patří. Moc ti přeji, aby sis to takhle krásně užíval každý den. Ačkoliv jsem tam nikdy nebyl, tak při čtení jsem běžel celou cestu s tebou a musím říct, že jsem to všechno viděl živě před očima. Díky za krásně strávených deset minut při čtení, za kterých jsem stihnul uběhnout dvacetpět kilometrů. Mirek (olomouc)

0 0
možnosti
DV

darvulia

24. 1. 2009 8:54
Nepoznám ten kraj,

 ale bola som tam už trikrát, vďaka tomu, že Váš zažitok je nielen pekne napísaný ale hlavne pekne zažitý.

0 0
možnosti

Ultrák

24. 1. 2009 12:09
Re: Nepoznám ten kraj,

Děkuji, budeš-li chtít a budeš-li mít kdy přijet, určitě tě tu kraj, lidé i já rádi přivítají a zamiluješ si to tu ;-D. Ostatně Tomášův komentář, pod tvým, je více než výmluvný.

0 0
možnosti
TV

tomvel

23. 1. 2009 23:26
Vím o čem mluvíš Miloši...

...alespoň na nás s Lenkou působila Komorní hůrka a její okolí hned napoprvé skvělým dojmem a násobeno Silvestrovskou atmosférou a nebál bych se říct spřízněností našich duší (všech čtyř) tak to bylo nezapomenutelné místo. A pár bodů na které vzpomínám já s Lenkou. Procházka, daňci, svařáček, oběd v hotýlku, Dančo (Zdeněk), červené víno, které nakonec došlo..., street party v

-10 st. C, Deep Purple, hotýlek ve Frantovkách, Jo jo band, Silvestrovská půlnoc, omrzlý František s ošmataným pinďourkem a také Ty s Danou, to jsou pro nás nezapomenutelné zážitky v krásném kraji, který popisuješ. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 133
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1494x
Běžec, poradce a propagátor běhání a zdravého životního stylu. třikrát oběhl Českou republiku, úspěšně zdolal Spartathlon – běh z Athén do Sparty, drží řadu rekordů v netradičních sportovních disciplínách. Každý týden vede tréninky v pražské Stromovce a ve fitku Školka na Praze 4 – Chodov a přestože ho nejvíce zaměstnává jeho Běžecká škola, nenechá ho lhostejným nic co se kolem něj ve světě děje.