Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
YS

datlik5

9. 2. 2009 21:10
AUTONEHODY KVŮLI ALKOHOLU

Můj syn měl také autonehodu, napálil do něj řidič, který měl v krvi 3.05 promile. Už před touto nehodou ho jednou chytli jak řídí pod vlivem alkoholu, a jak je vidět vůbec si z toho žádné ponaučení nevzal a řídil znova.A tak se ptám : ´´ co s takovým člověkem udělat ?´´Naštěstí to můj syn přežil, ale i tak mám na toho člověka strašný vztek.A bylo veliké štěstí, že jel renaultem 19 a ne favoritem, kterého ještě máme, to by asi neměl šanci to přežít.Myslím si že nejsem zlá, ale lidem co chlastaj a pak sednou za volant, přeju jen to nejhorší, ať se klidně zabijou, ale sami, ať to neodnáší ti druzí

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

9. 2. 2009 21:13
Re: AUTONEHODY KVŮLI ALKOHOLU

S vaším příspěvkem souhlasím,ale mám jednu připomínku - ten Renault 19 je stejná sr*čka jako ten Favorit -co se týče bezpečnosti ... bez legrace ;-)

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

9. 2. 2009 16:10
Jo Reeevay...?

Tenhle pripad ilustruje impotenci Simonovskeho (potazmo Rebickovu a Langerovu) spojenou se zakonem 411 a zajistovanim poradku.

-

Jak je videt, utazene srouby silnicni vyhlasky nijak zvlast bezpecnost nezvysily (vazne ne), i omezeni rychlosti na 25 km/h by v tomhle pripade bylo platny jako ctyrem mrtvejm zimnik. V sankcich to taky neni. Halt ten zubar je mistni VIP, zna lidi a umi v tom chodit.

-

Nekde jsem cetl neco o iniciative pozustalych ve smyslu zprisneni zakona, postihu, dalsiho utazeni sroubu. Vstaly mi vlasy na hlave hruzou, co si to zas vymysli za pichoviny...

0 0
možnosti
ZK

SID09

9. 2. 2009 14:38
Takových článečků už tu bylo.

Všechny mají stejný lék. Trestat, trestat, trestat - a světe div se, ono se dohromady nic mimořádného nestalo, po žádné novele trestů. Bouračky jsou pořád. Aby se to nějak zamaskovalo, tak zvýšíme limit škody, kdy ječ nutné volat policajty a rázem toho ubude. Nějaký ten pátek brouzdám po našich i cizích cestách. Milionář asi ještě nejsem, ale možná v těch kilometrech brzy budu. Nepočítám to. Nejezdí se u nás zase tak hnusně, jak se mnohdy mluví a píše. Holt občas někdo přestřelí, ale při každé 400 km štrece narazím na výraznou většinu slušných řidičů a pouze občas nějakýho vola.  Tomu ale klidně uhnu, pokud je to nutné.  Rychlost není hlavní problém. Spíš bych řekl, že problém je malá vyježděnost a snaha některých brát zákony do vlastních rukou a ty ostatní vyučit. Trošku víc ohleduplnosti by opravdu neškodilo, ale zejména u těch, kteří myslí, že jezdí podle předpisů - středem vozovky 80 km/hod, s rozvíceným zadním mlhovým světlem při každé příležitosti...... a hlavně kvalita cest!

0 0
možnosti
J

johny.desetnik

9. 2. 2009 5:32
Bludný kruh

Dokud si většina řidičů neuvědomí, že smyslem silniční dopravy není kritika těch druhých blbců řidičů, kteří například brzdí provoz, jsou pitomí důchodci s kšiltovkou apod. a zároveň sami nezačnou striktně dodržova předpisy: "ále 50 v obci, kdo by to dodržoval?" Máš pravdu Franto, nejhorší jsou stejně ti, co jedou 40, a tím brzdí  provoz...." Měli bychom si uvědomit, že řízení není prostředek  k ventilaci agrese, ale nástroj k přepravě z bodu A do bodu B.

0 0
možnosti
J

johny.desetnik

9. 2. 2009 5:39
Re: Bludný kruh

když tak čtu ty různé diskuze, mám pocit, že každý řidič je mistrem světa, a ví co na těch řidičích-trotlech nesnáší. A argumentace, že 50ku v obci není třeba dodržovat apod. - ano, většinou se nic nestane, ale ty rychlosti jsou právě od toho, že je větší možnost zabránit případnému neštěstí. Vzhledem k tomu, že jsem teď napsal o rychlosti, vyrojí se určitě někdo, kdo napíše: "Mnohem raději mám někoho, kdo jede 70, než důchodce ve škodárně, který má při třicítce smrt v očích a vjede MI (ego se při takových příspěvcích vždy projeví) do pruhu." Samozřejmě, že to není jen o rychlostech, ale jde o podstatu a o dechberoucí neúctu Čechů k zákonem daným pravidlům... (jaká společnost, taková doprava)

0 0
možnosti