Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je to trochu ztráta času, ale snad mohu přidat svou zkušenost s Hermankem. Zažil jsem ho ještě na BB, tam byl hvězdou, než ho vyhodili pro podvody na úrovni blbečka z 5. obecné. S jiným starším pánem jsme mu opakovaně vysvětlovali, že jeho hlavní problém není v tom, že něco podepsal, ale v tom, že neustále zvrací na ty, kteří byli charakternější. Což mu vydrželo. Tam dokonce informoval nadšené čtenářky i o konzistenci své ranní stolice. S vrozenou skromností sděloval všem, že je pro dámy neodolatelný nadsamec. Na BB měl přezdívku Ubu. Když přešel sem, věnoval mi dokonce několik blogů, asi mne nějak špatně snáší. Já ho nepronásledoval tam ani tady, nestojí za to. Kdosi tady kdysi napsal, že je to asi to nejodpornější, co se dá na obou blozích potkat. On totiž na BB chodí dál pod různými přisprostlými nicky. Zejména po desáté večer, to už asi bývá ožralý. Je to spíše smutný produkt vlastní bezcharakternosti, já bych ho vypustil.Rv

0 0
možnosti
LN

..prostě některé autory nečtu....

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Je paradoxní, že Váš článek skončil v Hyde Parku, zatímco silně urážlivý článek pana Hermanka o mé osobě prošel bez povšimnutí.

Vyhýbám se dnes článkům i diskusím pana Vyvadila, Hermanka, Olšera, Reichela, M. Nového, Havránka, Franka Krejčího, Cvalína a vlastně řadě dalších.

0 0
možnosti
MS

Souhlas. Já už se snažím pod články pana Hermánka moc nediskutovat, ale někdy mě tak dožere, že mu pod článek vlepím nějakou ironickou poznámku. Nejvíc mě asi naštval níže uvedeným textem, který (přiznávám se) tady už po několikáté tapetuji:

„Spolupráci se všemi možnými odděleními tajné služby podepisovali lidé průřezem všech myslitelných povolání a z velké většiny podepsali proto, že z toho měli určitý prospěch.“. Ano, to je naprostá pravda, bez nějakého prospěchu by to podepsal snad jen blbec. Ale, co je na tom špatného?"

(http://jirihermanek.blog.idnes.cz/c/415072/I-spolupraci-s-StB-lze-videt-z-nekolika-uhlu.html)

3 0
možnosti
PS

P64e77t18r 96S36k28á20l96a

24. 10. 2014 8:43

Vaši averzi k autorovým textům plně chápu, jsem na tom stejně. I já bývám znechucen jeho snahou idealizovat život v minulém režimu a omlouvat vlastní selhání. Jeho honba za karmou mi přijde trapná a nedůstojná, je na blogu snad jediný, kdo používá krátké články v případě, že potřebuje uvolnit svůj "tvůrčí přetlak" nebo si vyřídit účty s těmi, kteří nepatří k jeho obdivovatelům a správně odhadne, že vysokou karmu by mu to nevyneslo. Jeho pokusy o humor plně korespondují s tím, že podle vlastních slov patří mezi příznivce díla režiséra Trošky. Ale stejně jako on, si své publikum najde.

4 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek