Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Dobrý den, když už zde padlo moje jméno, tak přidám pár řádek. Nevím jak pan Běhounek, ale já jsem polichocen tím, že mne čtete rád. Děkuju. Trochu mi ale není jasné, proč ta radost nad čtením pana Cempera. Jste totiž podle všeho vnímavý člověk a jako takový musíte po dvou, maximálně třech jeho článcích pochopit, že tento autor vůbec neví o čem píše. A když to nepoznáte z článků, stačí nahlédnout do diskusí, kde se on sám občas vyjádřuje. Namátkou jeho tvrzení že EL AL je nízkonákladová společnost, či včerejší perla, že Israel je v NATO. A takových perel u něj najdete více. Rozdodně u něj nehledejte odpovědi na otázky. Nehledejte je ani u mne nebo u pana Běhounka. Hledejte je v relevantních serverech. A přemýšlejte nad logikou všeho co čtete. U Islámu především je třeba vycházet z faktu, že Islám nejenže není náboženstvím míru ale on není ani náboženstvím jako takovým. Přestože se tento fakt snaží různí poťouchlíci od lidských práv popřít, fakta hovoří jasně a definice toho, co lze za náboženství pokládat a co né je také poměrně jasně stanovená.

2 0
možnosti
JZ

Na obranu pana Cempera musím říct, že ten přehmat s leteckou společností hrdině radši úplně celý smazal... ;-D

2 0
možnosti
MD

Nabozenstsvi neni jen vira. Je to jeho 'organizovana' podoba, jeho predstavitele a jejich ambice, zivotni postoj, zivotni styl, naroky na sve okoli, atd. Kdybychom zustali jen viry, jako jeji vnitrni podoby, v pripade vsech nabozenstvi, asi bychom nemeli problemy. Jenze tak tomu neni.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
JZ

Cemper nepíše o islámu, to je spíš takový komik co prakticky ničemu nerozumí, korán v životě nečetl a potřebuje se nutně proti něčemu vymezovat, aby si dodal pocit důležitosti. Zastávat se islámu je docela vděčné, hodně lidí proti němu brojí, on si pak připadá výjimečný. Ale muslimům dělá těžce medvědí službu a kdyby bylo v téhle zemi po jeho, bylo by mu asi tak do dvou dnů pořádně horko.

Jinak myslím, že Vaše poslední dva odstavce dokonale shrnují celý problém... ale co s tím...

13 0
možnosti
JC

Ani ve středověku u nás nemohla církevní moc odsoudit člověka do vězení.

0 0
možnosti
Foto

Jistě, ten příklad jsem úmyslně "přetáhl". Jestli to pomůže, můžeme to pomyslně změnit třeba na takovou klatbu ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek