Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Mně paní Kadavá a pan Nádvorník doporučovali diskusi pod mými blogy neotvírat. Tvrdili, že je lepší diskusi neotevřít, než mazat. Určitě je to snadnější, ale neposlechl jsem je.

0 0
možnosti
DT

Já myslím, že diskuze jednoznačně otvírat. Neznám jiný portál (pokud někdo zná, ráda se poučím), kde by blogy vyvolaly tolik reakcí jako na idnesu. Blogy, kde autor diskuzi vyloženě nechce, jsou na tom lépe na portálech, kde diskuze prakticky neexistuje, zato tam blogy získají deseti- dvacetinásobnou čtenost, než je tomu tady.

0 0
možnosti
Foto

Jejich právo je diskuzi neotevřít...bez ohledu na řečnickou otázku na konci blogu :)

1 0
možnosti
JM

A co je ti do toho? Až si je budeš platit, pak si teprve diktuj!

0 4
možnosti
Foto

;-D .. ahaaa ... az si je bude nekdo platit, bude zbytecne diskutovat .... urcite veci jsou proste jen dobrym zvykem a autor se jen pta .. celkem logicky ;-)

2 0
možnosti

To je taková specialita. Napsat článek, ale neotevřít diskuze. U některých to vážně nechápu, mají dobré a zajímavé články (výjimka potvrzuje pravidlo), u jiných je to průhledné, napsali něco kontroverzního a nechtějí slyšet negativní názory nebo dokonce opravování chyb. A pak jsou takoví apríloví blogeři, jednou ano, jednou ne, záleží na tématu. Je škoda, že není vidět jako třeba u Technetu, jestli je diskuze a kolik komentářů. To by usnadnilo čtení článků bez diskuzí. Respektive nečtení.

5 0
možnosti
MK

Prošel jsem si diskusi, bylo řečeno skoro vše. Jen se zapomnělo na Maruškinovou; mohla by se cítit opomíjena a mohla by z toho mít trauma! ;-D;-D;-D

7 0
možnosti
Foto

I11v45o 65C93i14l16i76c79h

4. 2. 2015 20:42

Pššššt, nebo sem nakonec přijde prudit :-/ Já také raději nezmiňuji mého oblíbence, který si z toho udělal dokonce cnost ;-)

7 0
možnosti
MP

Blog bez diskuze je jen takové štěknutí do tmy.

14 0
možnosti
VK

Podotek- neotvírat diskusi,, nedat prostor k vyjádření..... To musí mít člověk v sobě. To je zažraný.

10 0
možnosti
MK

Nigrin je exot zijici z konspiracnich webu. Kdyby Hlas Ruska napsal,ze Hitlera na sovetske Rusko poslaly USA, tak tento clovek to bude obhajovat.

12 1
možnosti
Foto

Ono na tom něco je. Četl jsem knihu od jednoho francouzského historika, vydanou u nás, že Hitler zaútočil na SSSR, protože se bál USA. A měl to dobře vyargumentováno.

1 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek