Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč ne jen jsem čekal zakončení s návrhem alternativy pro ty, kteří  se snaží přiblížit běžnému českému občanovi Rusko, jako zemi kulturní, osvětovou, na cestě k demokracii, snažící se o koexistenci se zbytkem Evropy a světa a aby se snažili prezentovat co to je přátelství mezi Rusy a Čechy a snažili se odstraňovat předsudky.

1 1
možnosti
JR

J46a90r29a 33R66a48n51k

1. 4. 2015 4:30

To bohuzel nejde, jak chcete nekomu predstavovat Rusjo jaklo zemi osvetovou8-o;-€....zemi, kde se nepohodlnych zbavuji veznenim v "psychiatrickych klinikach", zastrelenim, otravenim, nebo uplnym zmizenimRvRvRv

1 0
možnosti
JK

Pozor na to! O demokracii je třeba neustále bojovat! Byly doby, kdy se Hitlerovi dostávalo jen výsměchu. Začínal také jako "kašpar" a lidi se mu smáli.  Ale on se z toho oklepal, zvedl a šel na to jinak. Ti stejní mu najednou tleskali, další se ho báli... Podobní lidé mohou být vážně nebezpeční pro společnost.

0 0
možnosti
Foto

Kdy a kde jste dočetl, že ve své době brali lidé Hitlera za kašpara a smáli se mu?

0 0
možnosti
Foto

Možná kdybyste do toho nepletl M. Konvičku, by ten článek za něco stál. Ale takhle? Vyvadil vystupuje proti našim spojencům a Konvička proti terorismu. Kde je spojitost?

4 2
možnosti
Foto

Konvička vystupuje proti Islámu, proti terorizmu nevystupuje o nic víc než já. Pletu ho tam proto, protože před několika týdny, tu byl za celebritu, byl zván do médií na rozhovory a podobně. A to Vyvadil taky. V obou případech se podle mě jedná o nafouknutou bublinu, kdy popularita těchto dvou je zajištěna jednotlivou událostí a po odeznění emocí z události ta bublina praskne a popularita vyprchá. V tom vidím spojitost. Jinak až tak ho tam nepletu...spíše jsem ho okrajově zmínil...

6 0
možnosti
PS

P44e10t79r 38S38k96á27l98a

31. 3. 2015 14:00

No zatím to vypadá, že pan Vyvadil rozšířil už tak dost dlouhý seznam svých životních neúspěchů.

14 0
možnosti
Foto

Kéž by Vyvadilova přízeň zafungovala i tentokrát jako polibek smrti. Mám ještě v živé paměti, jak naposledy vsadil na Paroubka. Vyvadilova schopnost fatálně se mýlit v politickém odhadu je už skoro legendární :-). A s článkem souhlas a karma.

11 0
možnosti
PN

A co do toho planetě Konvicku ?

1 0
možnosti
Foto

Proruským postojům nejvíce pomohly nevyvážená proukrajinská, proamerická a prounijní zpravodajství TV a některých médií. Každý rozumně uvažující člověk v tom vycítil cílenou propagandu a té je přirozeně zapotřebí se bránit.

6 14
možnosti
BT

tak nějak mám pocit , že  se obrana proti této propagandě u lidí typu Vyvadila, Filipa a jiných  trochu zvrtla proti nim..

6 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek