Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Největším odpůrcem "nečechů" se nyní stal jakýsi potomek rodu Pružinských, kteří k nám přimigrovali z Haliče, tuším.

1 0
možnosti
IB

I11v37o 68B43o69u67š44e

8. 1. 2016 17:54

K te hysterii uz chybi jen velky transparent s napisem: "Cizinec neni nasinec".

2 0
možnosti
PV

Článek nám říká jediné: Fi. Škopek - nečíst a vyhýbat se, jak čert kříži!

1 2
možnosti
Foto

Tato země může být i někoho, kdo přijde, zaklepá a zeptá se, jestli může zůstat, že akceptuje zákony této země. Ostatní mají smůlu. Jak prosté ....

7 0
možnosti
Foto

Rv,,Naše země a potrestání vlastizrádců a kolaborantů"

Autor se chtěl zviditelnit rádoby polemikou?Klasický ,,odezdikezdizmus". RvOdpovím Vám slovy slov. premiera p.Fica. ,,Nemůžeme a nesmíme připustit vznik CIZÍCH KOMUNIT, které nerespektují a neuznávají NAŠE zákony a NAŠE hodnoty."

Naše zákony a naše hodnoty v NAŠÍ zemi, čili NAŠÍ VLASTI!!

Že to někdo nechápe, či se mu to ,,nezdá", může být. Ovšem, kdo chce podporovat porušování zákonů a ohrožovat suverenitu našeho státu, a tím i NAŠÍ VLASTI, sám se může ,,kamsi" zařadit.Rv

2 1
možnosti
VV

Pane Jiroudku,

nevim co konkretne pan Fico rekl, ale CIZI KOMUNITY zadna vlada v Evrope nechce. Proto chteji ty imigranty co nejvice rozptylit. Ta ceska dela pravy opak. Zavre je do tak zvaneho detencniho zarizeni.

2 2
možnosti
VJ

Abych nezapomněl na tetku, pozdravujte ji. Napsala vám to dobře.

2 2
možnosti
ZB

Karma.Jinak nemusíte mít starost "vlastenec" Bartoš už sepisuje seznamy a šibenice už má také nachystány....je to nechutné,kdo všechno se veze na proti uprchlické vlně,která u nás ani není a fanatizuje davy.V tom vlastně s Bartošem souhlasím,i podle něho to připomíná Hilsneriádu,já ji ovšem vnímám z pohledu Masaryka....

5 1
možnosti
SB

Docela obyčejně kecáte. Moc dobře víte, že Bartoš je naprostý extrém, s kterým nemá 99% lidí, co jsou znepokojeni situací v Evropě, nic společného.

Docházejí Vám argumenty, a tak se uchylujete k naprostým demagogiím, tady jako spojování obav z muslimského nebezpečí pro Evropu s Bartošem.

Uchylujete se k demagogiím, abyste nemusel přiznat, že lidé jako Vy zcela prohrávají v každodenním konfrontování Evropy s realitou.

8 4
možnosti
JH

Alespoň tedy díky za ten odkaz na originál mého blogu.

Žiju v představě, že každý rozumný člověk, který si ho porovná s Vašimi fantasmagorickými vývody, si jen zaťuká na čelo...

5 8
možnosti
Foto

Já myslím že nám tu denně predvadite představy v jakých ti je te a s čistý svědomím vam mohu říct, že je to smutný příběh

5 4
možnosti
AB

Pokud jste občanem ČR, pak je země i Vaše

7 0
možnosti
SB

Není, pokud k ní nic necítí.

Pokud je občanem ČR, má právo říkat "naše země", ale pokud se toho práva zříká, tak to jeho země není.

3 5
možnosti
SB

Už od dob zemědělské revoluce, kdy lidé přešli od kočování k usedlému způsobu života, se v lidském slovníku usadil pojen "naše země".

Filozoficky rozebírat, co to vlastně znamená, by bylo ono notoricky známé babrání se ve slovíčkách, kdy někteří duševní exhibicionisté jsou schopni tvrdit i to, zde vejce není vejce, voda není voda a chléb není chléb.

Běžný člověk ví, co to znamená, když řekneme "naše země". Věděl to i Bedřich Smetana, když cyklus svých šesti skvělých symfonických básní nazval "Má vlast".

Hodně se babrejte ve slovíčkách. Takoví lidé, jako jste Vy, se babrají ve slovíčkách, chtějí ukázat svou vysokou intelektuální úroveň, ale až to tady početně ovládnou ti, kteří v našem současném pojetí rozhodně nezapadají do toho pojmu "naše země", tak budou obtěžovat jejich ženy stejně jako ženy těch, kteří vědí, co to pojem "naše země" je a kteří se neutápějí v rádoby intelektuálním žvanění o vyšším ničem. Ti Vám potom ukážou, co je to babrání se ve vyšším intelektuálním ničem. Stejně jako to ukázali skuteční komunisté po roce 1948 těm salonním žvanivým komunistům z první republiky!

11 5
možnosti
Foto

Woaw. .docela jste to rozjel. Každopádně konkrétní odpověď jsem od vás nedostal. ..asi jste tedy...Další salonní žvanil

5 6
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek