Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera jste do diskuse pod mým článkem napsal toto, cituji: "Omlouvám se,jdu spát...Děkuji ze diskuse nesklouzla k debilnim invektivam a minusovani. Dobrou noc"

Dnes jste napsal tohle, tedy dokonce celý článek, který nesklouzl k debilním invektivám. Veliká gratulace, mladý muži. ;-)

1 1
možnosti
Foto

No ona nakonec k debilním invektivám sklouzla, ale v tomhle směru jsem splachovací. Co mi ale vadí, když takový profík, jako jste Vy, vytáhne v diskusi věk oponenta. Zvlášť v situaci, kdy je to zcela irelevantní (ono těch situací, kdy je to relevantní obecně moc není). To je jedna z nejnižších reakcí. Horší už je snad jen zesměšňování jména či příjmení. 

Takže jestli tímto příspěvkem narážíte na to, že se Vás snad můj blog dotkl, tak se nejdřív zamyslete nad stylem, kterým diskutuje několikanásobný bloger roku

2 1
možnosti
Foto

snažme se vytvořit v naší zemi takové podmínky, aby, když jdu vysypat odpadky do popelnice, mně nemusela manželka jistit z balkonu samopalem.

Panu Matějkovi by se to asi líbilo, mně ne.

0 0
možnosti
Foto

I22v28o 63C22i76l85i76c53h

9. 1. 2015 12:50

To je krásný sluníčkový ideál :-) Teď ještě přijít na to, jak to vysvětlit i zločincům ;-)

0 0
možnosti
Foto

mám na to hned tři blogy, tak potapetuju diskuzi...Proč myslíte, že se nebránili? vzato logicky...tak měli..

0 0
možnosti
Foto

protože tohle jsou přesně ty situace, kdy logika selže a nastoupí proměnlivý lidský faktor, který se obvykle v těchto situacích projeví panikou...a v tu chvíli je držení zbraně k ničemu...lidí, kteří by nezpanikařili je promile...

2 0
možnosti
Foto

I49v95o 44C45i39l40i14c90h

9. 1. 2015 11:59

V tuto chvíli má u nás legálně zbraň nějakých 350 tisíc lidí (nelegálně podle odhadů násobně víc) a mnozí ji opravdu nosí. A zbraň si u nás může legálně pořídit zcela kdokoli dospělý, svéprávný, netrestaný a duševně zdravý. Není tudíž vůbec nepravděpodobné, že má u sebe zbraň i někdo s kým zrovna jedete tramvají. Jen o tom nevíte, takže Vás to neznepokojuje. A PČR již před léty přestala zveřejňovat statistiky zločinů spáchaných legálně drženou palnou zbraní (prosím nezaměňovat za legálně drženou zbraň - tou je i nůž, sekyra nebo třeba noha od židle ;-)), protože se dlouhodobě pohybuje v řádech promilí.

Já například netuším jak bych se v podobné situaci zachoval a pokud možno to ani nikdy nechci zjišťovat. Faktem ovšem je, že když u sebe budu mít zbraň, tak budu mít alespoň nějakou možnost volby a tudíž možná i šanci přežít. Když zbraň mít nebudu, tak rozhodnutí o mém životě bude jen a pouze na útočníkovi.

0 0
možnosti
Foto

Já se domnívám, že možnost volby je v tomto případě iluze...Asi bych Vám přál v té hypotetické situaci uspět, ale bojím se, že protivník si zajistí vždy nějakou tu výhodu, kterou Vaše možnosti eliminuje. Jak už někdo v diskuzi napsal, proti noži máte s pistolí jasnou výhodu. Ale když přijdou se samopalem?

0 0
možnosti
Foto

Náš právní řád umožňuje už teď zakročit. Jenže kde není žalobce, tam není soudce.

1 0
možnosti

Naprostá pravda. Navíc mít zbraň ještě neznamená být schopen jí účinně a efektivně použít.

Nemluvě o tom, že tzv. umírnění muslimové jsou daleko nebezpečnější než všichni teroristé. Postupné prosazování muslimských požadavků na potlačování kulturní projevů a zvyků, které je dráždí, je nesmírně účinný způsob, jak nám náš způsob života i samotný životní prostor ukrást pod rukama, za infantilního jásání sluníčkářů, spokojeného chrochtání multikultipolitkorektníků a nechápavého zírání běžného občana. 

Lidé západní kultury musí trvat na svých právech chovat se doma i na veřejnosti podle svých zvyků a neprosto nepřipouštět pro naši kulturu nepřijatelné muslimské praktiky, počínaje zakrýváním obličeje na veřejnosti (v naši kultuře znak špatného úmylu nebo hanby) a konče nenávistnými kázáními v mešitách.

5 0
možnosti

To mi pripomina situaci pred 15 lety ve Varsave. Z cirkusu utekl tygr. Kazdy kdo mel kver se vydal branit mesto. Nakonec zastrelili tygra a asi tak pet lovcu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek