Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc nerozumím jak křesťan může volit pana schwarzenberga. Pan Schwarzenberg se netají sympatiemi k "palestincům", k arafatovi !! naopak pan Zeman je, chvála Pánu, sionista do morku kosti.

První kniha proroka Mojžíše praví " Kdo bude žehnat Izraeli bude požehnaný Bohem ale kdo by zlořečil anebo zlehčoval Izrael bude uveden v prokletí od Boha" pan Schwarzenberg se zlořečením na stranu Izraele netají a podporuje jeho nepřátele Rv

0 0
možnosti

Prostě stádní typ. Stádo jde v neděli do kostela, sláva, nejsem tam sám. Stádo masírované sdělovacími prostředky volí Kchárla.Atd....

0 0
možnosti

Myslím, že jste k p. Nožičkovi trochu nespravedlivý a pojem "pražská kavárna" asi nejlépe vysvětlil Víťa Mužík níže.

Jinak nechápu, co vám jako katolíkovi na tom zednářovi KS imponuje. Pro mě nebyl volitelný ani jeden. Problém spousty lidí je formát myšlení: když nemá rád Kchárla, musí mít rád Zemana, když se mu nezdá dění na Ukrajině, je to rusofil nebo obdivovatel Putina. To je také jeden z rysů "pražské kavárny": Absolutní přesvědčenost o jediné (samozřejmě té své) pravdě a bezskrupulózní dehonestace jiných názorů ve smyslu "kdo nejde s námi (ten je rozvraceč a) jde proti nám".

Tak si sám odpovězte, zda jste či nejste "pražský kavárník". :-)

0 0
možnosti

Zednář KS ;-DR^ hh, dobrý vtip! KS je jeden z největších antisemitů České politické scény Rv

0 0
možnosti

Pěkné.R^ Mám v mnoha směrech podobné preference i pohledy. Pokud jste navíc ekonom, jistě vás musí děsit absolutní neznalost a finanční negramotnost mnoha diskutujících.:-)

0 0
možnosti

J56a74r10a 30R70a54n51k

30. 12. 2014 19:57

Hezky napsane:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jenom poznámky, typickými hosty pražských kaváren byli za první republiky levicoví umělci.

0 0
možnosti
Foto

Pouze částečně. Ti levicoví měli vyhrazenou levou část kavárny Slávie, ti pravicoví zase pravou část. Kdežto nerozhodní sedávali uprostřed.

Dokonce prý existovala i Bezkofeinová kavárna, kdo chodil tam, si již nepamatuji.

1 0
možnosti
Foto

Nejste pražský kavárník, protože jste volil lidovce. Pražská kavárna se rekrutuje pouze ze zbytků voličů TOP09.

0 0
možnosti

Tedy - jak Vy všechno víte!

   Ovšem přesnější by bylo: Pražská kavárna jsou ti, kdo nesouhlasí s Ing. Zemanem (a tedy ani s J. Řezníkem). A pan Řezník má fixní představu, že je to pár bývalých voličů TOP.  Jak myšlenkově pohodlné.

0 0
možnosti

...do kavárny jedině tam...kde před vás postaví mísu koblih.....a pak můžete být podroben testu del páně Zdeňka Jirotky.....bude čučet...nebo si budete představovat.....anebo dokonce budete Saturninem...????

4 0
možnosti

J36o34s75e31f 22H53á35j73e53k

30. 12. 2014 16:21

...začíná mi docházet, co se bude házet po Miloušovi na Albertově příští listopad ... ;-D

3 0
možnosti
Foto

J17a81k34u11b 22R31o53t33h

30. 12. 2014 12:53

Konečně mi to je díky Kočímu a jiným jasné. Přestože trávím v kavárnách hodně času (pravda, nyní už méně, páč se množí kavárny nekuřácké, které dokonce nepodávají některé lihoviny a plzeňské pivo ve třetinkách a tím se jednoznačně přesouvají do kategorie cukráren), přestože v nich částečně pracuji, přestože jsem v nich napsal asi polovinu mých článků na zdejší blog, přestože v nich s přáteli i klienty diskutuji o současném stavu věcí, nejsem "pražskou kavárnou", poněvadž nemám páku na ovlivňování. Ovšem je jasné, že "PK" ovlivňuje jiné, kteří pak konají podle ní a tak naplňují kategorii Neandrtálce (Homo Neanderthalensis). Tudíž jsem zřejmě Neandrtálcem a zároveň kavárenským povalečem bez vlivu a ve vleku "PK". Sláinte. ;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Tak teď už to možná chápu...Já nejsem povalečem, protože nemám na nikoho vliv...naopak jsem neandrtalcem, což znamená, že jsem pod vlivem kavárny. Pak už tu zbývá dořešit poslední věc...jsem skutečným neandrtálcem, když jsem nebyl na Národní třídě ani na Albertově 17.11.2014?

2 0
možnosti

Další zbytečný článek bezvýznamného narcise, co má potřebu se vymezit vůči prezidentovi, aby byl dostatečně cool.

A to navíc nechápe rozdíl mezi kavárnou a kavárníkem.

;-D

4 1
možnosti
Foto

J98a74k19u90b 98R11o77t23h

30. 12. 2014 13:04

Byl poučen a již chápe. Vy, ač poučen mnohými mnohokráte, nepochopil jste nikdy nic. Tož tak.:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek