Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Olser ho zatim skusene nahrazuje ... :-P

1 0
možnosti
LC

paradoxně nejvíc budou chybět články zabanovaného autora opozici, přece pokud by je pan Fojtík nezajímal a nebavilo je to se vymezovat vůči autorovi tak nechodí stále a dokola ,dvakrát denně diskutovat ke člověku, kterého nemaj rádi, jinak si doufám nemyslíte někdo, že tím , že jeden neznámý člověk v blogu ,na jednom neznámém intern. listu, v málo známém státě přestane psát, že to nějak ovlivní vztah mezi Ruskou federací a USA ? to by mi myslím bylo líto

1 3
možnosti
LC

koukám , že i po spisovatelské smrti tu, má pan Fojtík karmu , sice poloviční než za živa , ale má

0 2
možnosti
JR

J28a54r94a 94R25a61n77k

7. 10. 2014 0:30

...i po spisovatelske smrti....soudruhu, dovolte nam malou oslavu, nektere narody i anglosasske se okolo zemreleho seskupi a pekne jeho odchod do vecnych lovist oslavi, tak to nekazte tak hloupe;-)

0 1
možnosti
MS

Ceskou obeti ukrajinskych nepokoju je bezpochyby pan Fojtik, ktery se v ramci boje za svou jedinou a spravnou pravdu uplne pominul. 

Cetli jste ted nekdy jeho drivejsi clanky? Myslim z obdobi, kdy byl jeste normalni. Napr http://fojtik.blog.idnes.cz/c/361357/Pan-Herman-tvrdi-ze-CSSR-patrila-za-socialismu-mezi-vyspele-zeme.html nebo http://fojtik.blog.idnes.cz/c/337220/Moji-lidskou-dustojnost-nikdo-neponizuje-ale-delaji-ze-mne-blbce.html 

Pane Fojtiku, vykaslete se na Ukrajinu i na to, jestli vas nedobrovolny odchod z iDnes byl fer. Jak rika klasik - muzete s tim nesouhlasit, ale to je tak vsechno, co proti tomu muzete delat. Mimochodem, toho blbce jste ze sebe udelal sam.

7 1
možnosti
Foto

O31t76a48k51a63r 83S19e22k75l

3. 10. 2014 19:11

Michaelo, veliký souhlas. Snad jedině u Vás jsem postřehl i svůj pocit - totiž že PF se v průběhu posledního cca 1/2 roku výrazně proměnil - stal se snad až vlajkonošem kremrolí ( používám pro zjednodušení tohoto pejorativního označení pro bezvýhradné podporovatele VVP ).

Dříve jsem s PF třeba nesouhlasil / i výrazně/ , ale jaksi to bylo " v mezích ". Příspěvky psal s nadhledem , přehledem a diskuze s ním byla často velmi zajímavá i přínosná.

Pak se to ale jaksi zlomilo , v poslední době to bylo k nečtení. Škoda PF , v dobách své nejlepší formy byl špičkový bloger.

Tak tak.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby existovaly blogy iDNES za protektorátu, psal by pan Fojtík o českých fašistech, kteří páchají genocidu na poddaných milého strejdy Adolfa.

6 3
možnosti
RM

To bylo hodně špinavé.

1 4
možnosti
JL

A propos,už jste četli posledního Fojtíka? Stojí za to.;-)

- Milý Zdendo Bárto, užil sis své vteřiny ukrajinské genocidní slávy? -

Petr Fojtík blog idnes.cz

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 985x
jsem Filip Škopek