Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Špica R^

A mimochodem, paní Medková, je fuk jestli je to "urban legends". Je to prostě nejlepší vysvětlení, jak dopadne "vychovávání osobnosti". Člověk (a i dítě) mají být hrdí a prosazovat se tím co skutečně umí, ne svojí silou a agresivitou.

2 0
možnosti
ZJ

Mimochodem ono už začíná hodně nudit ta diagnoza lehká mozková dysfunkce a hyperaktivita. Mimochodem některé odvážné studie naznačují, že některé dysfunkce (dyslexie, dysgrafie ...) jsou spíše způsobeny neschopností dětí se alespoň na chvíli soustředit na jedinou věc a jsou způsobeny právě podobnou výchovou a "neznásilňováním dětské duše" a "nenucením je do ničeho".

Nepopírám, že tyto choroby nemohou existovat, jen při důsledné výchově by pravděpodobně došlo opět ke snížení této hrozivé civilizační choroby, kterou tak rádi svádíme na Éčka a jiné podobné důvody, za které jako rodiče nemůžeme.

3 0
možnosti
Foto

Blog se mi líbil přesně do místa, kde se objevil mladík se žvýkačkou. To jsem si řekla:" Už je to tu zas, ta legenda pořád žije":-/;-D

6 1
možnosti
Foto

Šárinko, koukám, že jsem úúúplně mimo. Já jsem tuto příhodu neznala... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
FV
LM

Já to zas znám tak, že dítě nekopalo do tašky, ale paní do kolen. A pak ten mladík nenalepil žvýkačku do vlasů té matce, ale tomu fakanovi a ten začal vřeštět. Očividně si tyhle příběhy žijou vlastním životem ;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Asi ano. Začínám už mít dojem, že si tuto příhodu ten mladík také někde přečetl a nechal se jí inspirovat. Nedokážu si totiž představit, že by si ji naše paní Nováková vymyslila.. ;-D

0 0
možnosti
Foto

V Brně to nebyl mladík s dredy, ale černoch černý jako bota a všem zlým říkal: "Takový, jako jsi ty, my doma jeme!" ;-D

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D A myslíš, že by to v tom autobuse řekl spíš té mamince nebo dítěti? ;-D

1 0
možnosti
JM

Ááááá, už zase mladík s dredy. Toho potkávají sousedky a kamarádi už desátým rokem;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D Prostě je to legenda ;-D

1 0
možnosti