Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Ha,  nejsem v tom sama ;-D;-D

3 0
možnosti
MP

Jste absolutně hrozná matka prot že v obou případech - dáváte přednost projevům moci  před dohodou.  Musí se to udělat zrovna TED  protože zrovna TED jste si na to VY velkodušná vzpoměla a nařídila to. Že se děje zrovna něco  na čem druhému záleží ? To je přece putna šéfujete VY tak ať drží hubu a krok !.  Tu je ten problém.   Vy své děti učíte podřizovat se vaší vůli.. ne naučit se hospodárně nakládat s časem.

 Dobrá, hračky si ukliď po pohádce  (a dohlédnout že je uklidila). Bedna s kocourem taky počká až skončí hvězdná brána  (a upřímně už vidím ženskou,m která by uželela premiéru svého slepičího seriálu, i když ho má nahraný), ale HNED POTOM  než uděláš skooliv dalšího , OK? Takhle to nebude z vaší strany NATLAK ale DOHODA a teprve tím naučíte vaše děti zodpovědnosti a kooperaci. Nátlakem je naučíte tak leda ODPORU.

0 3
možnosti
Foto

J90a89n62a 65M46a74j43o27v61á

28. 5. 2013 22:59

No, řekla bych, že je to jinak. Že někde "visí" seznam povinností a jsou daná pravidla. A když neplatí, nastává ono pruzení. Ono je to totiž tak všude. Povinnost je daná, třikrát připomenutá a reakce žádná. A teprve pak příjde nějaká drsnější páka. Holkám jsem kdysi vyhodila z okna CD s oblíbenou hrou. Teď je to jednodušší - stačí změnit heslo k wi-fi :-).

2 0
možnosti
Foto

Líbí se mi ten rozdíl v bodech daný věkem. Dcerka svět teprve objevuje a vy ji učíte nesmyslnostem a synka odnaučujete ony nesmyslnosti. ;-)

0 1
možnosti
AJ

Dělala jsem to stejně. Musí se vydržet!

Ona líbivá politika se většině rodin později vymstí.

Nedávno jsem poslouchala na ČRo2 Kulaté noty - písnička Nej, nej, nej. Byl to stařičký šlágr z konce 50. let a v textu se zpívalo:...,nejvíce čas letí v době schůzky, proč člověk nemůže jít z domu bez propustky, to je hned řečnění, pro malé zpoždění, rodiče se v tomhle nezmění...;-D

http://www.youtube.com/watch?v=8qbMR_TgZg4

A to se zpívá o lidech od patnácti let výš, ne o dvanáctiletých,,

Takže si myslím, že to děláte (děláme) správně a dobře. Delší oprať a pevná ruka!;-D

1 1
možnosti
MP

buzerace kvůli schůzce a pár minut , kontrola kamarádů a známých . to jsou projevy které jsou spojeny s pocitem ZTRATY ABSOLUTNI MOCI nad člověkem který dospívá. Případ hodný spíše psychiatra nežli následování.

0 1
možnosti
Foto

Tak to jsem ráda, že nejsem sama ;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
TS

;-D ten závěr mě dostal  -  máte SKVĚLEJ PLÁN! R^

2 1
možnosti
Foto

;-D Že jo? Taky už se na to těším ;-D

2 0
možnosti
PC

Chov dětí je věc náročná;-D, pevný nervy přeju .. a musím Vás varovat. Máte staršího syna, ten pravděpodobně projde pubertou relativně bez toho, aby vám způsobil infarkt, vředy a hypertenzi. Ale počkejte, až Vám zpubertí holčička ... a to Vás nechci strašit, jen předem varovat ;-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. A myslím si to také ;-D Slovy mého bratra: "Bobeš je prima kluk, ten se ti vážně povedl a i pubertu s ním zvládneš celkem v poho... Jo, to Aňule, to je číslo už teď a až ta bude v pubertě - no to good luck.." ;-D

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení i reakci :-)

0 0
možnosti