Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) Děkuji za odkaz. Článek jsem přečetla a zasmála se ;-D Musím říci, že Vaše holčička měla výdrž... Dcerka mého bratrance (byl na tom obdobně, jako Vy) vydržela pouze jednu noc a to odpadla ve čtyři ráno. Další dny již byl klid.. ;-D

A po popisovaných zkušenostech chápu Vaše obavy ;-)

1 0
možnosti
TH

To sam e u me, jezdila jsem jezdila....v zime to bylo nejlepsi, chodniky se sterkem proti skluzu, to krane drncalo. Tak jsem jezdila a jezdila. Jednou moje dite konecne usnulo asi po dvou hodinach snazeni.....a tu prisla nejaka babka, naklonila se nad kocarek a velmi nahlas rika....jeeeeeeeeeee to je krasne detatko..vite co bylo dal? 

Moje prvni mrtvice a temer soud za dokonalou vrazdu...

0 0
možnosti
TS

Vzpomněla jsem si na Obecnou školu: "Vem to přes práh, to na ni platí." ;-);-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek :-) Jen jsem ho musela staršímu synovi vysvětlit :-) No, alespoň jsem zjistila, že je potřeba udělat doma malou osvětu domácí filmové tvorby.. Snad se mi podaří toho mého puberťáka přesvědčit, že jsou i kvalitní věci, na které se jde v televizi koukat, než je Hvězdná brána :-)

1 0
možnosti
Foto

My jsme jezdili autem okolo města, v autosedačce spolehlivě usnula (ta starší-nespavec).:-)

0 0
možnosti
Foto

S Adrou jsme toho taky trochu najezdili;-D. A Tomáš spal kdekoliv a kdykoliv. Kdo ví jestli to není tím, že byl druhej, tudíž já nereagovala na každý zavrcení;-).

0 1
možnosti
MP

Stejná zkušenost s dětmi i vnučkami, potvrzují i moje kamarádky. Vozila jsem vnučku, když jí byly tak 2-3měs a čím víc to drncalo, tím rychleji usnula. Stačilo potkat kamarádku a nechat ji pokoukat na miminko, pak trochu poklábosit a už se to z kočárku ozývalo. Poznala, že babka lajdá a řádně nevozí:-)

0 0
možnosti
JR

J43a16r32a 45R85a27n32k

28. 5. 2013 1:55

Divila jsem se kdysi sousedce, u niz bezel vysavac denne nekolik hodin.....pak mi vysvetlila proc:-)

0 0
možnosti