- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
není těžký, jak jsem si vždycky myslela, vinnou klobásku správně připravit, ale koupit tu pravou - takovou co neobsahuje 70% vody a 29% housky...Z nějakého,mně nepochopitelného,důvodu vinná klobása nesmí chybět na našem štědroveč.stole. A já každý rok ji buď blbě koupila nebo blbě připravila, nejčastěji obojí. Tak to obojí nechávám na manželovi a všichni jsou spokojení.No chlapi jsou v kuchyni stejně šikovnější
(já vím, je to možná prasárna, ale když my ho máme nejblíž.... )
Globus je (co se týče uzenin a přípravny masa) ze všech velkých nákupních center nejlepší možná volba.
1) Vinná klobása je produkt, který se musí kupovat zásadně jen v prodejnách s čerstvým zbožím, nejlépe ve vyhlášených řeznictvích. Pak je to opravdu delikatesa.
2) Promiňte, ale Ahold?
řeznictví vpravo od výlezu z metra Anděl má tu klobásu naprosto ¨geniální za 99 kč, kdybyste měl zase chuť, ale musíte po ránu, odpoledne už je prodaná :-)
Ještě lepší: Arbesovo náměstí - u zastávky tramvaje směrem na Anděl, jedna z nejlepších vinných klobás, co jsem jedl.
snad se vám nestýská po těch zlatých časech, kdy to stálo za...? A zrovna kolem slavného výročí!
už by ses ty slovíčka mohl naučit.
Albert logo - podprůměrná kvalita
Akce - dlouho si toho nikdo nevšímal, dáme ceduli snad si toho teď lidi všimnou
sleva - má to těsně před koncem záruky
super cena - hnusnej blaf. Musíme to zlevnit, aby si to koupily socky, který sežerou všechno a nestěžujou si