Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Snad nebudu divná, když poodhalím svůj zrak před zrcadlem a upozorním na to, že na blízko již nedobře hledím, tudíž své vrásky nevidím a i kdyby, tak co vráska, to pro mne nádherná životní vzpomínka. No pravda... rohlíky mám raději něž chléb, na který se dnes těžko dělá, proto si ho aj(i) peču sama. Nikoli muž, ale žena je postavena do role slepce (slepkyně, neandrtálci si to odvozí od slova slepice), ale ráda bych upozornila, že líčidla se používala i za dob opic. V tom smyslu, že vysoké kapradiny daly skvost oční bulvám.. a tak už od pradávna máme smysl pro kreativitu malování jistých částí těla. Bohužel některým "DÁMÁM" to zabere povícero času, avšak filozofové by tvrdili, že čas je pouhopouhý relativní pojem... Komplimenty mají ženy rády. Ovšem již muži neuvedli, že se jim to mnohonásobně navrátí... Neverbální činy se nepočítají, co? Kupříkladu pochopitelně.  Uspokojilo mne, že muž o mužích dokáže také tvrdit, že jsou ješitní - oh klaním se a děkuji za ta slova, jsou pravdivá z mnoha procent. Na závěr chci podtrhnout iluzi muže, že - MUŽ SI VYBÍRÁ ŽENU :-) A každopádně jsem pro ho v tomto bludu udržovat. Sna bude takto můj cíl "vyslyšen" a já budu nadále fungovat ze zákonů přírody. Touto cestou chci príma autorovi Jaromírovi poděkovat za vynikající článek - máš/máte kladný BOD. Snad nevzejdu v zapomění. S pozdravem Lenka (Elenyss)

0 0
možnosti
Foto

:-) Milá Lenko, děkuju za kladný bod...ženy rozdávají i záporné..:-)..už během čtení jsem tušil a ke konci snad nebylo třeba ani přidávat Elenyss...:-) Co se týče líčidel...Napoleon řekl...Žena má dvě zbraně...líčidla a slzy...naštěstí je nemůže používat současně.:-)

0 0
možnosti
Foto

Jaromíre, to jsi napsal skvěle. Gratuluji.:-)

0 0
možnosti
Foto

:-)Ireno díky...teď abych napsal o mužích.:-)

0 0
možnosti
Foto

J62a53n14a 49M51a75j55o11v91á

15. 9. 2013 17:20

Jaromíre, opět díky R^R^

0 0
možnosti
Foto

Jano díky za díky:-)

0 0
možnosti
AO

A64l33e62n31a 51O71u42z65k28á

15. 9. 2013 16:53

Báječné čtení... :) asi bych potřebovala víc takových, abych "si to v sobě srovnala".. .:)R^

0 0
možnosti
Foto

Tahle slova ..."... umí ocenit eleganci zralých žen. Není pravda, že zralá žena nemůže být atraktivní, naopak, často dovede mnohem mladší poslat do zapomnění"...tesat do kamene i srdcí žen ;) R^

2 0
možnosti
Foto

máme oba zkušenosti...:-)

1 0
možnosti
Foto

jo, to sedí...Když mi nějaký muž řekne, že jsem zábavná a mám celkem přehled ( a čím jsem starší, tím to slýchám víc), tak mi to sice zalichotí, ale hned přemýšlím, že jsem asi hnusná...( což s obsahem v předchozí závorce úzce souvisí)...Tuhle mi jeden řekl: no víš, ty nejsi tak nějak klasicky krásná, ale jsi zajímavá....To mě nejdřív zmátlo, a pak jsem si to uzavřela jako: nejen že mě vidí jako starou a hnusnou, ale i blbou.....Nebylo to tak, ale chvíli mi to trvalo, než jsem to pochopila...Přitom stačí odpovědět : Děkuji...( já vím)...:-)

1 0
možnosti
Foto

:-) jo, to kolikrát postačí...jen na to nazapomenout...:-)

0 0
možnosti
Foto

M74i46l29a46n 65D83u21d25k89a

15. 9. 2013 11:33

jj, Jaromíre, hezky jste to pojmenoval R^. Když jeden můj kamarád (btw pro ženy velmi atraktivtní typ) oslovil jednu dívku s otázkou a odpovědí zároveň: "Dala byste mi líznout? Jo, vy nemáte zmrzlinu...", tvářila se velmi pohoršeně. Jak myslíte, že to skončilo? Ano, bééé je správně :-)

0 0
možnosti
Foto

;-DJaromíre , to mě pobavilo jak dlouho nic , cha ...cha...jak výstižné ;-D

0 0
možnosti
Foto

však to byl účel:-)

0 0
možnosti
TS

To je pěknej článek... :-)

0 0
možnosti
Foto

:-) díiy Tino možná se tam každý trochu najde.:-)

1 0
možnosti
RK

Ženy na sebe hledí pohledem jiných žen. Což je sice tragédie, ale s tím nic nenaděláme.

1 0
možnosti
Foto

...pak s s tím nic ani dělat nedá.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 37,10
  • Průměrná čtenost 3795x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik