Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J52a43n 26S95e63m92i78k

12. 6. 2013 20:45

No neznam tento projev, ale autior zjevne nevi, ze v Rustine je rozdilny nazev pro Rusa(etnickeho)="Russkij", a obyvatele Ruska (="Rossijan"). 

A Putin pouziva termin "Rossijan".-do ktereho se zahrnuji i Nerusove.

Je OK si obcas neco precist, ale tenhle clanek je uplne mimo misu prave proto ze autor diky jazykove neznalosti vyvozuje kdovi co.

A mimochodem, prave Putin pomaha stedrymi dotacemi udelat z Cecenska pod vedenim soucsneho prezidenta de-facto prisnou konzervativni muslimskou diktaturu. (oddany muslimsky fundamentalista pomaha vytesnit nepoddane muslimske fundamentalisty)

0 0
možnosti
RB

Řekl, neřekl. To je fuk. Přizpůsob se nebo táhni.

1 1
možnosti
JR

J14a87n 44R33á66ž

11. 6. 2013 12:18

Dohady jestli je projev autentický nebo ne jsou úsměvné. Okecávat pitomosti, na to jsme kádři!

 Mně je jedno jestli to řekl Putin nebo Vomáčka. Důležitý je obsah se kterým naprosto souhlasím.

P.S. Rusům se zvedá sebevědomí a klesá trpělivost, či míra tolerance s těmi příslušníky menšin,kteří se odmítají přizpůsobit. A tak to budou mít nepřizpůsobiví v Rusku čím dál, tím složitější. Uvítal bych,kdyby trend snížení prahu trpělivosti s nepřizpůsobivými došel taky k nám a pokračoval dále na západ.

7 1
možnosti
VT

.... všichni řeší, kdo a zda vůbec něco řekl .... Podstata je v myšlence a ta se mi jeví naprosto srozumitelná, a zejména spravedlivá. Žádné výmluvy, odpovědnost jedince za své jednání a pouze základní sociální síť. Jen tu myšlenku ještě uvést do praxe ! [>-]

14 1
možnosti
MC

souhlasím, není k tomu co dodat. R^[>-]

0 0
možnosti
JR

J48a17r16a 33R18a19n58k

7. 6. 2013 4:05

Cela diskuse je ted zalozena na ''skutecnem'' Putinove proslovu, zjistilo se nakonec, ze mozna neco podobneho rekl:-) Pokusila jsem se najit rozhovory Rudda, Howarda a Gillard - na tom, ze Howard to udajne rekl skutecne neco je.....potvrzeno Snopes.

snopes.com: Muslims Out of Australia!

http://www.snopes.com › Home › Politics › Soapbox

0 3
možnosti
JR

J57a81r72a 57R55a42n44k

7. 6. 2013 3:45

Takovych nazoru a verejnych prohlaseni uz bylo.....a?.....Pred nekolika lety to byl australsky prime minister Howard, ktery to rekl ostreji nez pan Putin, ten se nemusi obavat, ze by u brehu Ruska denne pristavaly rezate dzunky s emigranty z Azie, tak se tomu totiz deje v Australii, kdo je ma zivit, zpet je vratit nemuzou, protoze zdravy rozum by jim to nedovolil, stav kocabky a vzdalenost (to by zrejme Putinovi vadilo nejmene:-)), za poslednich 7 let jim tam zustalo sedet a cekat na vybaveni azylu pres 59.000 emigrantu z Azie.

Illegal boat arrivals, what it really costs - BigPond Money

http://www.bigpondmoney.com.au › Finance news › Economy in focus‎

0 1
možnosti
JP

Tento názor Putina se mi líbí a pokud to takhle tvrdě neřekl, či řekl mírněji, potom je mi líto, že se tak nestalo.

8 1
možnosti
PK

Pro pana Merhauta a ostatní - stačí se podívat tři příspěvky dolů do diskuse pod článkem v Přerovských novinách, na který odkazoval pan Šiša, a je to jasné. Je to taky hoax, ale nevyskytl se jen v českých médiích, znají ho minimálně i anglicky mluvící konzumenti internetu.

http://www.hoax-slayer.com/putin-duma-speech-sharia-law.shtml

Nicméně na konci tohoto odkazu je uvedeno, že Putin nedávno něco podobného opravdu prohlásil, i když poněkud mírnějšími slovy.

2 0
možnosti
Foto

to mi neuniklo, ale bral jsem to jako diskuzní příspěvek, který nakonec zrovna tak může i nemusí být pravda...angličtinu neovládám, takže tam jsem se nic dozvědět nemohl.:-)

0 1
možnosti
MR

autore, Cesi jsou a nejsou predpodelankove, i ceska vlada podpori obcas Israel, kdyz to cela EU podelane neudela. A i ten Klaus, ktereho nemusim rikaval nesetrne pravdy, o oteplovani, o euru, o EU.

2 1
možnosti
  • Počet článků 553
  • Celková karma 36,63
  • Průměrná čtenost 3750x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik