Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) už jdu Štěpánko hledat nějakou tvoji poznámku.:-)

0 0
možnosti
Foto

:-)však ani Vás Ti smailíci přejdou....jdu najít a umístit něco na Vás.8-o:-)

0 0
možnosti
Foto

Jaromíre a já z toho načisto ochořela, ani jsem si nestihla zanadávat8-o;-D Od PC jsem si odpočinula celý týden a jak vidím, bylo to to nejrozumnější, co jsem mohla udělat.;-) Hezky to máš napsané a tak věřím, že bude líp na všech frontách, prostě musí!R^:-)

1 0
možnosti
Foto

no však kdyby ses přidala do plodné diskuze, umístění by Tě neminulo....i když přemýšlím, že Tě tam asi dodám.:-)

0 0
možnosti
Foto

;-):-):-)zaR^ a hezký den....k tomu;-)

0 0
možnosti
Foto

R^;-DPěkně jste to rozebral.

1 0
možnosti
Foto

no hlavně aby to dal někdo zase zpět dokupy:-)

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Jaromíre s chutí jsem si přečetla Tvůj článek,fakt dobrý,já zatím nevidím,že by se pro mně něco změnilo,jenom diskuze je o něco níž,tak snad i pro Vás se to vychytá,dávám karmu a palce nahoru,jo a s úsměvem jde všechno líp,zdravím..R^R^R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

tak to je Zdeno základní poučka...něco jako Archimedův zákon

2 0
možnosti
Foto

J28a66n48a 68M49a64j17o30v24á

21. 2. 2015 17:40

Jardo, jestli TOHLE nebude dneska ve zprávách na VŠECH kanálech jako hlavní info, tak je svět nespravedlivý.

Dokonalý článek.

(Zprávy neověřím, tak prosím o kontrolu libovolného dobrovolníka, neb se dlouhodbě oddávám nikoliv dovolené, ale plesové sezóně a mizím opět vířit). Naopak na blogu počkám, až se dovíří :-), což si nejspíš časově sedne.R^R^

4 0
možnosti
Foto

Okamžitě a střelhbitě přeposlat na Hrad s titulkem:

Briefing o aktuální situaci v zemi. :-)R^

4 0
možnosti
Foto

:-)ale kdeže...aktuální situace už je jiná, mnohem lepší:-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Jaromíre, jsi hvězda. Doufám, že Ti tímto mohu nabídnout tykání.

Ne že bych podceňoval důležitost českých drah a železnic, Tebe je však na práci u nich škoda. Jsi rozený lidový novinář. To "lidový" nemyslím nijak negativně. Sleduješ svět, piješ pivo, přemýšlíš, informuješ a bavíš nás texty i fotkami. Již dlouho sleduji Tvé krásné reportážní fotoblogy a líbilo se mi též několik Tvých jiných článků.

V tomto článku oceňuji, že jsi dosavadní proces zavedením nového administrativního systému blogů s nadhledem shrhnul a komentoval. Pochopil jsi ten proces jako celek, shrhrnul jsi pěkně reakce jiných a všiml sis i detailů, jako jsou rozdíly mezi slovy "doladit" a "odladit" (i když odladit jistě neznamená rozladit). 

Přeji Ti pěkný víkend.

PS. U těch drah radši zůstaň. Kdybys přešel k médiím, tak bys asi ztratil svobodu psát tak, jak se Ti to a nám líbí. A to by byla velká škoda.

4 0
možnosti
Foto

:-)se červenám...ale s tykáním samozřejmě souhlasím a slovo lidový mně naopak lichotí....nedávno jsem vypátral potomky Jaroslava Haška a pohovořil s pani Haškovou, jeho vnuk Martin mi poslal fotku bývalé podoby hospoda, kam Jaroslav Hašek chodil...použiju v přístí fotoreportáži...pátrat po nějakém papaláší a rozebrat s ním politickou situaci...nic pro mě...takže dráze zůstanu věrný, nemám zájem aby se mi koníček stal zaměstnáním...cyklistická a hlavně motorkářská svoboda je fajn.:-)

Jaromír

3 0
možnosti
Foto

Nebuj, přežívám.

A přežívá i můj blog, dokonce už se mně povedlo opravit i některé starší texty. Všechny holt asi nestihnu, ale aspoň z těch, jimž nový systém rozmetal sazbu tak, že někdy třeba dokonce většina textu básničky zmizela z monitoru (jo, z toho mi fakt smutno bylo, ale to myslím určitě chápeš i Ty).

A možná se jednou povede i přesměrování, takže potom by se na můj blog opět mohli dostat i ti, kteří jej mají z minula v RSS anebo se na něj dostávali z různých odkazů na webu (mně totiž při změně systému změnili i URL blogu).

Časem by pak třeba taky mohl začít fungovat odkaz na blog vedle jména tady v diskusích, a třeba se z diskuse i pod mým článkem jednou bude možno zase dostat kliknutím na titulek na vlastní článek

A další, co zní nadějně: mimo jiné jsem navrhl, aby u obrázků nebylo povinně vnucované černé orámování, které z některých dělá parte, a aby odstranili tu úděsnou neestetickou disproporci mezi velikostí písma titulku a následného textu. Obé prý snad jednou taky přijde na radu.

A kdo ví, třeba se někdy budou zobrazovat i korektní statistiky a žebříčky.

I pouhá představa, že tohle jednou bude zase fungovat, je fajn, snad potěší i Tebe.

:o]

5 0
možnosti

Vladimíre, teď nevím. Říká se: naděje umírá poslední. Ale Cimrmani zase, že: optimisti by se měli střílet. Tak jak?;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 37,39
  • Průměrná čtenost 3795x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik