Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAH

achabisko

15. 1. 2010 1:47
Mne teda ..

Mne teda velice bavíéte, pane. Děkuji.

0 0
možnosti
PP

Webpawson

14. 1. 2010 19:45
Dobře!

R^ Konstituční monarchie není vůbec špatný způsob vládnutí. Nevadil by mi ani starý římský systém dvou konzulů. Měli moc, o kterou se dělili rovným dílem, byli odvolatelní a volení jen na rok. Ve válce přebral moc jen jeden a na omezenou dobu byl diktátorem. (Césara sem nepletu, ten si udělal převrat) Takže bylo hned poznat, jestli se vše pohnulo k lepšímu nebo ne. Ne jako dnes, kdy se na všem musí shodnout 101 poslanců a vše je pomalé, rozvláčné...

0 0
možnosti
PP

Webpawson

14. 1. 2010 19:49
Re: Dobře!

Abych byl přesný - na současném systému mi vadí absence strukturálních reforem. Prostě se na to politici vymlouvají, ale nikdo nemá moc prosadit nutnou reformu sociálního zabezpečení a zdravotnictví. A je jedno, jestli to udělá levicová nebo pravicová vláda. ale MUSÍ se to udělat.

P.S.: proč ve mě hlodá červíček, že levicová vláda by přes svůj populismus nemohla udělat potřebné reformy? (současný systém zdravotnictví je neudržitelný, to není propaganda pravice, ale fakt. Poplatky jsou jen první krůček)

0 0
možnosti
LJ

LNKa

14. 1. 2010 10:56
Mně by se to líbilo -

- K. Schwarzenberg premiérem.  Dobrá volba. Je to dobrý a zodpovědný hospodář.

Má přehled, nadhled, nepotřebuje hrabat pod sebe a na naší zemi mu záleží.

Ale nevím, zda si jej zasloužíme (dle rčení "každý národ má takovou vládu kterou si zaslouží"). Já jo, vy jo, ale kolik je takových? Budou naše hlasy stačit?

0 0
možnosti
E

editi

14. 1. 2010 10:13
Nebyl měsíc v úplňku autore?

Vetšinou jsou v tomto období někteří lidé postiženi psychickými potížemi. Jak se zdá u tebe ale tento tvůj problém nebude mít s úplňkem nic společného.;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
P

papaya

14. 1. 2010 16:34
pokus o vtip a zase nic, že ?

Autor možná nemá pravdu s rozpuštěním komančů, to se holt mělo udělat hned a ne je nechat sametově rozlízt po celé vládě. Ale jinak je dobře, že ti šláp´na tvý rudý kuří woko.... Však počkáme, až vychcípete, to nebude trvat tak dlouho.

0 0
možnosti