Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdarec, pěkná reportáž.R^

0 0
možnosti
Foto

:-) stejně tak tvoje povídání o kraji Žižky:-)

0 0
možnosti

Kdybych nevidela, tak neverim. Jenom aby to nedopadlo tak, ze budete mit snih v kvetnu a cervnu. TO bych opravdu nikomu neprala.

Jinak vylet i fotky z nej SUPER R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

:-) snad jen lyžařům.:-) díky ;-)

0 0
možnosti
Foto

Možná to není normální, ale je to hezké!

:o)

A pro mě je hezké i to, že já na kočku dal, a mám to v teple a pohodlí na fotkách. Heč! ;o)

0 0
možnosti
Foto

:-)jen jestli ty nejseš pecivál.:-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkná reportáž, moc pěkné fotografie. R^

Jenom jedna fotka kočky, tak to tentokrát ujde. Na blozích je dle mne už překočkováno. Nemám nic proti kočkám, ale všeho moc škodí.

Co mi však skutečně vadí (už jsem Vám to jednou psal), je, že nejprve je napsáno, co bude na další fotce, a až pak vidím fotku. Rád bych si nejprve prohlédl fotku a až pak si pod ní přečetl, co o ní píšete Vy. Připomíná mi to knihy vydáváné v době komunismu, které měly často roszáhlé předmluvy a úvody, aby čtenář věděl, jak má knihu chápat. :-( Tenkrát jsem ty předmluvy přeskakoval a jen někdy jsem si je dodatečně pročet.

Zde však moc nejde ty texty jednoduše přeskočit, protože když se chci podívat na fotku, tak nejprve musím přejet ten text, a nedá mi, jej nečíst. Prosím Vás, zda byste laskavě nemohl zvážit, zda by nebylo lepší dávat nejprve fotky a až pak doprovodný text. Mockrát Vám děkuji.

2 0
možnosti
Foto

:-)věřte, že jsem o už zvažoval...dokonce jednu fotoreportáž tak i osadil.....ale pak zase přehodil....jen jsem si v tom udělal maglajs.:-)..prostě jsem už tak zvykl...,uznávám však, že je to nezvyklé...nic méně mám takový dojem, že většina prohlížejích už to se mnou vzdala.:-)

0 0
možnosti
Foto

Inu Jaromíre, početl jsem si i pokoukal a taky koukám, že máme společné nejen kolo, ale i dráhu. Jenom ten klobouk, ten nevlastním a tak když chci před někým nebo něčím smeknout, musím jít do špajzky vedle verandy, sundat ze zdi slamák, smeknout a zase ho tam pověsit. R^ Jako v tomto případě. Jsem pro tykání, co ty na to?

0 0
možnosti
Foto

:-)s tykáním nemám vůbec žádný problém..nejsem fundamentální vykač:-)

Jaromír

0 0
možnosti

Jaromíre karma , jak jinak  Vidím, že jsi znalec železnice / tykali jsem si, ne ?/.Já jsem si přečetl, kdo byl Jan Perner.... ale přesto mi tu chybí lokomotiva číslo 293 a její topič.

/.... hádanka za 5 piv ve Slavkově /:-P

0 0
možnosti
Foto

díky Ondro...jasněže tykali....jen jsem si nebyl zcela jist...asi málo piv.:-)

0 0
možnosti

Krása, pane Jaromíre. A to kouzelné souznění Vašich popisků s fotografiemi, to se jen tak nevidí.R^

Hezký den. F.F.

1 0
možnosti
Foto

:-)díky, rád Vás přivítám i na dalších fotoreportážích.;-)

0 0
možnosti
Foto

Já už byl letos 6 x na golfu a teď zrovna vyrážím na sedmou "devítku" na bechyňské hřiště. Taky bych udělal fotky, jenomže když jsem dal do blogu předloni v listopadu fotoreportáž jak sbírám nádherné brusinky zasypané sněhem, tak mi fotky z blogu prchaly a já je tam furt jen marně vracel. Tak jsem na fotky zanevřel, ale docela bych přivítal, kdyby mi někdo hodně polopatisticky vysvětlil, jak se to dělá, abych přišel na to, co dělám blbě.:-)

0 0
možnosti
Foto

utéci nomohou:-)v první fázi je třeba je upravit je nejlépe na rozměr 640x480 a pak...vytvořit nový článek....příloha-souborový manažer....procházet (nejlépe už připravený soubor)....přenos....přenos ukončen, návrat...kliknout na místo v článku kam foto příjde....nahoře v nabídce kliknout na stromeček...rozbalí se nahrané fotky...a už jen stačí klik a je tam....učil jsem se to asi měsíc.:-)

0 0
možnosti

Díky za tip. R^ I když tu sochu Jana Pernera v reálu fakt vidět nemusím.

0 0
možnosti
Foto

:-)a co teprve Ti, co kolem ní musí chodit.:-P:-)

0 0
možnosti
Foto

Skvělá reportáž, včetně trojnásobně gradované tečky (vzpomínka, jak má v lednu vypadat zima, orosené půllitry s Bernardem a zabijačkové hody) R^R^R^

Osud uchráněné památné budovy nádraží v Ústí nad Orlicí je na pováženou ;-(

0 0
možnosti
Foto

...:-)dík....nová nádražní budova se staví na druhou stranu přes koleje...takže ta stará...zůstane zcela nevyužita a ko:-Pleje ji musí objíždět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 35,74
  • Průměrná čtenost 3795x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik