Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Souhlas! Když jsem psala o jeho snahách zlepšit vazbu, to se do mě jeho fanklub pustil. Je to pokrytec i ve vazbě! Pro bohaté lepší vazba a chudáci, co kradou aby měli na jídlo, ti ať se mají pořád tak bídně..

0 0
možnosti
DH

Jenom ať si to Rath pěkně vyžere, vzpomínám na ty jeho plamenné řeči v PS jak je třeba bojovat proti korupcí a jak všechny obviňoval ze zlodějin.8-o

8 1
možnosti
Foto

Přestaňte už probírat Ratha. Je to lump a ne kdejaký ... Vše nejde krýt do nekonečna. A věřte, že vedle něj je už potrestáno lidí podobného "formátu" mnoho. Jen Rath je více sledovanou ikonou novinářů, o což se postaral jeho levicový fan klub, který z něj dělá "mučedníka".

2 1
možnosti
KB

Naprostý souhlas. Mnozí zde poměřují významnost a velikost ryby nějakou absolutní částkou. O to ale nejde. Z politického hlediska je zatím největší rybou. Středočeský hejtman je na české poměry něco jako guvernér Kalifornie či Texasu. V politice je to rozhodně vyšší figura než třeba ministr.

5 1
možnosti
MF

Zdravím Vás, je to krásně napsáno a určitě se dá souhlasit s tím, že sedí zaslouženě. jenom se nemohu zbavit pocitu, že kdyby policie nasadila tak masivní zpravodajské prostředky proti kterémukoliv vysoko postavenému politikovi, tak by uspěla stejně, a možná i s vyššími částkami. Každý z hejtmanů je na tom podobně jako Rath. A co třeba Kalousek- co bychom se asi dozvěděli? Takže MUDr sedí po právu, ale může si teď sám přemýšlet, proč zrovna on. Podle mě už lezl na nervy i svým spolustraníkům tím svým chováním ve sněmovně a tak ho prostě potopily. Ale mezi zloději v naší politice je opravdu spíš malá čudla než nějaký kapitální úlovek.

2 0
možnosti
Foto

jistěže neni jediný a možná i potopený, ale právem.

2 0
možnosti
Foto

Mám takový pocit, že hrají velké divadlo s průměrným hercem. Protože ty největší hvězdy chtějí schovat před publikem.

4 0
možnosti
Foto

co se týče hereckého výkonu...myslím, že mu křivdíte.:-) ale jinak souhlasím.

1 0
možnosti
Foto

I když jsem přesvědčený o Rathově vině a souhlasím s tím, že to není pěšec a malá ryba, tak je to bohužel kmotr třetí kategorie.

Kmotři první kategorie, kteří si přišli na desítky miliard jsou váženými občany a média, která mají pod palcem je vychvalují jako úspěšné podnikatele (jsou naprosto beztrestní), kmotři druhé kategorie, kteří si přišli na stovky milionů (max. miliardu) občas mívají problémy se soudy i médii, ale odsouzený z nich zatím nebyl nikdo. A kmotři třetí kategorie, kteří rozkrádají v milionech (maximálně desítkách milionů), tak na ně již velmi, velmi zřídka spravedlnost dopadne.

S kmotry první kategorie se odvážili zatočit pouze Putin v Rusku, či Janukovič na Ukrajině. A hned světová média spustila povyk o porušování lidských práv. A hrdé Velké Británii nevadí, že britské fotbalové kluby vlastní největší ruští kmotři. Peníze hrdým Britům nesmrdí. A našemu národu již vůbec nic.

Takže se radujme, jak "velkou rybu" v podobě Dr. Ratha jsme dostali.

12 1
možnosti
Foto

může to tak být,...aniž by to vylučovalo napsané...prostě v případě Ratha jsou důkazy.

3 2
možnosti
Foto

Určitě je dobře, že je Rath tam, kde je a je tam zaslouženě.

Nemohu se však zbavit pocitu, že je tam držen i z jiného důvodu.

8 1
možnosti
LS

Zdravím...tak to nejste sám. Roční vazba v našich krajinách opravdu nebývá zvykem...

6 1
možnosti
LF

Jasně, ale o peníze z EU na Buštěhrad ani nebylo zažádáno, tak z čeho byly poskytnuty. 

Pokud Rath jakože "kradl" tak ne přímo ze státního rozpočtu.

-

Zatímco například na MPSV byly prokazatelně vynaloženy miliardy de facto na krádež osobních dat a jejich předávání České spořitelně. Jestliže je sKarta "normální státní projekt", potom je lepší pana Ratha propustit domů a vůbec se nezabývat tímto čudlou, který údajně měl předražit nějakou zakázku, která nebyla ani realizována.

5 2
možnosti
Foto

no neberu ani tak jednotlivé kauzy, vzal jsem to spíše obecně...no...až budu soud....dozvíme se víc....tedy doufám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 38,89
  • Průměrná čtenost 3756x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik