Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F1

freevenca

27. 5. 2009 9:08
To snad ne

To podle tebe máme raději přispívat doktorům kteří si lítají na dovolenou do USA a samy máme sedět doma?To snad nemyslíš vážně.Ono to dopadne stejně jinak.Lidé budou šetřit a budou přecházet různé nemoci, ono se to nahromadí a nakonec jejich léčení bude zdravotnictví stát několikanásobně více.Tak to už taky nikd nevidí.Lepší prevence nežli zanedbané zdraví.HOWG!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 5. 2009 11:33
Re: To snad ne

Pořád existuje mnoho blbů, kteří nepochopili, že nepřispívali lékařům. Z důvodů poplatků nebyly v roce 2008 valorizovány platby lékařům za léčebné výkony. To je úspora pojišťoven. Podpořil jste tedy možnost pojišťoven platit drahé léčebné výkony. Třeba to budete zítra potřebovat.

Jedna rada: Přestaňte závidět (nejen lékařům). Zhoršuje to kvalitu vašeho života. Navíc to zvyšuje krevní tlak a tak snižuje věk dožití.

Jeden dotaz: Vy si s autorem blogu tykáte?

0 0
možnosti
F1

freevenca

27. 5. 2009 9:08
To snad ne.

No to se teda pleteš.Jsme čtyřčlená rodina.Mý dva kluci jsou alergici.Za poplatky u lékaře a doplatky a polplatky v lékárně jsme celá rodina za rok 2008 zaplatily 3800kč.To ti je málo?Za ty peníze bych mohl například vymalovat a nebo třeba koupit vysavač který my po 12 letech používáni dosluhuje.Místo toho platím polatky u lékaře a v lékárně.Přitom lékaři i lékárny vydělávají dost velké peníze a já je mám ještě navíc živit?Platím dost velké peníze na zdravotní pojištění a tak si myslím, že není důvod platit soukromím lékařům, kteří si žijí nad poměry.Pokud se jedná o nemocnice tam bych přivřel oči.Chápu že to jídlo které tam člověk dostává není zadarmo.Ale soukromý lékaři?Ti to přece nepotřebují.Máme tržní mechanizmus a tak ať se doktoři naží trhnout co se dá a ne ještě obírat slušné občany.Když už píšeš o nějakém výletu a útratě na něm, tak proč by si člověk nemohl na nějaký výlet zajet a trochu si odpočinout od všeobecné reality?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 5. 2009 11:36
Re: To snad ne.

a/ Kolik byste zaplatili bez poplatků jen za doplatky (tady změna nebyla)

b/ Takže jste zaplatili cca 310 Kč/měs, tedy 10 Kč/den - to jsou asi dvě žvýkačky, nebo 3 min. telefonování. Ani na to pivo by to nebylo.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

27. 5. 2009 8:34
Šíšo,

ještě si zapomněl napsat o pivu. To je taky oblíbené téma modrých komunistů kteří mají neuvěřitelnou touhu rejpat se v tom za co lidé utrácejí svoje poctivě vydělané peníze které už byly zdaněny:-)

0 0
možnosti