Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zmiňovaný autor nemá (lidské ani jiné) hranice ve spoustě jiných svých článků a diskusních příspěvků. Číst například jeho vyprávění o tom, jak s gumovou páteří vydělával za totáče hromady peněz, to je taky požitek. :-/

0 0
možnosti

No karma, co taky jiného. ;-)

1 0
možnosti
Foto

No to se panu Heřmánkovi trochu "nepovedlo"...Přiznám se,že když jsem četla "přirozený výběr",automaticky mi před očima naskočil ksicht toho psychopata s knírkem.A zamrazilo mě...

1 0
možnosti
Foto

Souhlas, karma. Tentokrát bez úsměvu.

1 0
možnosti

Jsou dva druhy zákonů. Přírodní a lidské. Oba druhy určují, jak se člověk má chovat. Ten první typ určuje sama příroda a člověk je nemůže ovlivni ani měnit, ty druhé si vytváří lidská společnost k obrazu svému. Pokud ty lidské jsou v rozporu s těmi přírodními, tam vždy platí ten přírodní, ať se nám to líbí nebo ne.  Pokud se člověk bude ty přírodní snažit měnit nebo upravovat, šanci na vítězství nad přírodou nemá, i když si myslí, že někde zvítězil. Možná, že se někomu bude zdát, že tento příspěvek s blogem nesouvisí, ale ten se hodně mýlí. Příklady nebudu uvádět. Chytrejm to dojde, s těmi méně chytrými nehodlám polemizovat.

1 0
možnosti

já to asi chápu - preferujete tekutou stravu před umělým chrupem

1 0
možnosti
Foto

:-)díky...u mě pozdrav Aleno:-)

0 0
možnosti
Foto

Hned pod vámi je blog kolegy Olšera. S obsahem mám potíž, což jsem projevil v reakci, ale nadpis se mi líbí a jako by byl stvořen pro pana Hermánka:

"Jsou Češi rasisté, nebo jen patologičtí úchyláci a psychopaté...?"

Myslím ale, že ho to stále ještě nevystihuje dostatečně, protože nezahrnuje jeho pokřivený charakter, chorobnou lhavost a zbabělost. Přiléhavější mi pak přišla jedna pasáž v úvodu textu, v ní pana Hermánka dost výstižně spatřuji:

"Události posledních dnů mě zkrátka přesvědčily, že my, bílí, jsme vlastně mnohdy horší, než ta nejšpinavější cikánská pakáž."

1 0
možnosti
Foto

nijak zvlášť jsem se nezamýšlel, jak to přišlo, tak jsem krátce podal. Hermánkův blog byl lidsky mimo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 38,80
  • Průměrná čtenost 3795x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik