Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A já děkuji za vtipné příspěvky Jaromíre, a rozumím, co chtěl tady autor říci....pobavila jsem se jako vždy......

0 0
možnosti
Foto

Krásné postřehy. A výraz "nabrečím bazén" by skoro zasloužil rozvést do epického hymnu.

0 0
možnosti
Foto

:-)můžu to hodit do not.:-)

0 0
možnosti
ZM

to sedí :-) nicméně moje životní heslo je: no press, no stress (omlouvám se za tu angličtinu, ale v češtině se to nerýmuje) ;-)

0 0
možnosti
Foto

co se týče angličtiny...výtka Ti nehrozí....umím pouze KO a OK :-)

0 0
možnosti
Foto

Karmice jak řemen. A snad jen dodám, když jsem si poctivě přečetl všechy ty příklady, že jako člověk jsem spokojenej a neměnil bych nic, co jsem zažil v minulosti (byť bych s odstupem času jistě udělal pár věcí jinak) a co prožívám i teď. Ale jako občan, to už je úplně jiný kafe. A hodnotit stav jako člověk, nebo jako občan, to je úplně jiný hřiště. ;-)

0 0
možnosti
Foto

jo to máš pravdu,pohled člověka a občana je jiný. Jako občan můžeme remcat na cokoliv, ale jako člověk....proč si kazit život.:-)

0 0
možnosti
Foto

Bať, je u nás krásně, lidé příjemní, mezilidské vztahy nadstandardní, prostředí pro podnikání stabilní, stát levný a politici spravedliví, poctiví a moudří.

Inu - zemský ráj to na pohled. :-)

2 0
možnosti
JR

J49a96r13a 74R45a36n58k

23. 1. 2014 4:28

Hlavne tady na idnes:-)

0 0
možnosti

Pohoda a spokojenost,

to je to, co drží současnou maloměšťáckou společnost v klidu a spokojenosti, ale lidi stejně remcají, jako vždy a vlády co jsou u koryta nám slibují zázraky. Nebe na zemi. Žijeme si, jak v ráji.

Je nám fajn, jen si nevidíme pod svůj vlastní zadek.

Prázdná státní pokladna, nesplatitelné státní a veřejné dluhy, jejichž úroky pohlcují stále větší část rozpočtu, ale dokud se ještě najdou věřitelé, kteří nám půjčí, tak se spokojeně jede dál.........

Ztrácí se konkurenceschopnost, rozbité hospodářství se neobnovuje, nerodí se dost dětí, rozpadají se rodiny a s tím celá společnost. Jsme už na cestě do morálních i finančních pekel. Dosáhli jsme už na 8 místo nejvyššího zadlužení v Evropě a to nejsme v EU tak dlouho.

No a až nám nebudou chtít půjčit ani na splácení úroků, tak nás ta nejmladší generace, s chutí nakope do zadku..... Nebude na důchody, nebude na podpory a sklapne i současná maloměšťácká spokojenost. Pak se teprve probudíme. Máte pravdu, zatím ještě není proč nadávat;-)

1 2
možnosti
VP

mame 9. nejnizsi dluh v EU! nevim, kdo tu siri blbou naladu...:-/

0 0
možnosti
ZK

Z17d14e81n14a 93K85o80č65í

22. 1. 2014 20:09

Edward Gibbon v roce 1775 o pádu Říše Římské napsal: 1.Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací.2.Tradiční role otců jako živitelů rodiny je zpochybňována, množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců.3Senioři jsou zanedbávání. Lidé pečují o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče.4Literatura a umění se stávají bezduchým.Vytváří se planá zábava za každou cenu. Takzvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy.6Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována vysmívána a posléze zákonem zrušena.Armádu tvoří nájemní žoldneři.7Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity.7Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky.Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará.8.Úroveň vzdělání rapidně klesá.9.Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše. 10.Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí.11.Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá.12.početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně.13.Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají.14.Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti zisku. Udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil.15Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány.16 Šíří se cynismus.17.Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce.18.Do země přichází velké množství cizinců.19.Politikové nadbíhají i luze, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry).20.Občané stále na všechno nadávají.

2 0
možnosti
Foto

no vida a hned víme odkud vítr vane:-)...díky za rozsáhlý přispěvek.;-)

0 0
možnosti
Foto

Článek jsem jen proletěl. Stačil mi nadpis a pár kousků článku si přečíst.

Souhlasím. I když Váš článek je vlastně také nadávání, a to nadávání na nadávání.

Přehnaně nadávat nemá význam. Pokud se lidem něco nelíbí, tak to mají změnit. A pokud to je v Česku už tak strašné, že se to již zlepšit nedá (takové to však myslím/doufám není), tak je teď přece snadné emigrovat. Kdo nedovede věci měnit a ani emigrovat, tak ať si klidně nadává, když si tím uleví.

Co se té ČNB a padajícího kurzu koruny týče, tak si lidé mohou přece koupit bitcoiny, ty v ceně stoupají. I když je to možná jen bublina. Myslím se však, že není. Pokud si někdo pár bitcoinů chce koupit, tak musí být velmi opatrný, protože je to riskantní investice a dobře zvážit zda, kde, jak a kolik jich má koupit.

1 0
možnosti
Foto

no řekl bych decentní nadávání na které jsem byl inspirován aniž by mi vycházelo z nitra.:-)

2 0
možnosti
MR

M29i97l67a98n 11R54a33d11e86k

22. 1. 2014 19:31

prezrana spolecnost ktera ma dost volneho casu si ho zkracuje remcanim, na to jsem prisel v USA, to uz je hodne davno, tam remcali vice nezli Cesi. A to jsou Americane OPTIMISTI!!!!;-D

0 2
možnosti
Foto

:-)..no co, alespon nás Američené v něčem předstihnou.:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Jojo, na světě je krásně. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 38,87
  • Průměrná čtenost 3756x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik