Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Ruler

7. 8. 2009 22:00
ahoj Jaromíre

nezajdem zas někdy na pivo?? :-) čau Zbyněk

0 0
možnosti

jasisy

21. 9. 2009 10:51
Re: ahoj Jaromíre

ahoj Zbyndo,tak mě napadá..proč na něj nezajet,i když kolem Brna prý cy´klisté pijou max jedenácku,a i to je,jak sám uznáš,voda.Nic méně..Jezdil jsem v Jizerkách a objevil pivní lázně s neskutečným kvasnicovým.:-)

0 0
možnosti
K

krtececek

7. 8. 2009 8:47
DLooouuuuhééé

opravdu strašně dlouhé, velice dobře to tam znám ale dočíst to do konce vážně nejde, asi napíšu vlastní článek.

0 0
možnosti
L

lajika

7. 8. 2009 7:25
hezkej nápad

souhlasím s s Josefem Honzem - prima nápad, ale popis je složitý přesložitý a přestože zmíněnou oblast znám, myslím, celkem dobře, jsem se dost ztrácela. Pokud je to tip na výlet, příště mapku, prosím prosím.  A ještě poznámka k úseku Bílovice - Brno - nezkoušejte to. Hlavně ne o víkendu. Nový asfaltový povrch na nenáročné a hezké cestě podél řeky přivedl na stezku doslova stovky lidí, kočárky, cyklisty, inlajnisty, občas i nešťastné chodce. Je tam k nehnutí. vyjet z Bílovic na kopec nad Soběšice nebo na druhou stranu na Hády je rozhodně příjemnější.

0 0
možnosti
J

JKBM

7. 8. 2009 10:05
Re: hezkej nápad

Usek Bilovice - Obřany je o víkendech opravdu "o hubu" - pokud se v jednom místě míjí najednou 2 chodci + pes nebo dítě, kolo,a ještě  inlajnista,

tak ke kolizi opravdu není daleko. Stalo se mi třeba, že jsem viděl, že z ničehonic začalo předjiždět malé dítě na kole své rodiče, dívalo se za

sebe a  proti němu jel rozjetý inlajnista ...

0 0
možnosti
JH

Josef Honz

6. 8. 2009 23:18
náročná upoutávka

uf, nic ve zlém proti autorovi, ale má-li to být upoutávka či tip na výlet, zdá se mi to docela složitě napsáno. Krása bývá v jednoduchosti. Jako čtenář i jako cyklista jsem se v článku občas ztratil.

0 0
možnosti