Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P41a11v67e71l 32P17e70c55h

3. 1. 2013 21:52

A držet ji nebude a nebude;-O....Ode dneška je samozvaný filosof, diziídent-samouk a buřič Matějka zářným legislativcem, příkladným znalcem zákonů a práva, falešným moralistou a fanaticky zapřisáhlým nepřítelem všech amnestií.

Nemít každý svého Fanouše, kde bychom všichni byli?;-DAha?

3 0
možnosti
PS

Máte pravdu nebyla to lehká doba. Také si myslím, že tehdejší "ředkvička" než dnešní "meloun", ale je dobře že pan Matěka "nedrží hubu".

2 9
možnosti
PP

P55a59v42e32l 75P40e32c18h

3. 1. 2013 21:37

I když by mohl, že ano?:-P

2 0
možnosti

I31v24o 39Ž12á39č13e84k

2. 1. 2013 17:08

Já považuji za optimální, aby hubu nedržel nikdo.

8 0
možnosti
FK

"... že doba vlády komunistů by byla mnohem kratší."  Autore, to je obrovský omyl a nesmírná nafoukanost. Přispělo-li co k pádu vlády komunistů, tak to byla jenom a jenom politika USA!  A u nás se právě na takové, jak o nich píšete, včetně Charty, dost spoléhalo, a ono prd!!!. Až skutečně lidový hněv zapracoval. O studentech nepíšu - snad mi to prominou.  A potom už hrála svou roli spousta činitelů, byť se zatím o nich systematicky nepsalo.  Taktéž svou roli, ano - ale nejenom  positivní -, má v tom popřevratovém vývoji i skupina lidí, o nichž píšete. Víte, přemýšlejte o včerejších Občankách v ČT. Ze všech úhlů.

1 1
možnosti
AM

Za tento poloblábol ode mne žádná karma.Rv Já se přikláním na stranu p. Matějky.

1 9
možnosti
LC

Jak tak poslední dobou pročítám blog, nejčastější slovo je Matějka. Připadá mně to, že nebýt pana Matějky, někteří blogeři by neměli o čem psát. Už začínám být obeznámen i s jeho rodinnými, finančními a bytovými poměry. Tak hrrr na něj, ať odstraním zbylé informační mezery.

8 3
možnosti
Foto

....pak bych si troufnul nabídnout celý můj blog a lehce z toho usoudíte, že nebýt pana Matějky....nikdy bych se blogerem nestal.:-)

5 0
možnosti
LV

Pan Matějka je už notorický známý kazisvět jakéhokoliv psaného slova. Ale je o to útočnější a drzejší. Mluvit o něm znamená - dělat přesně to, co on chce. Já jsem to vyřešil tak, že jej nečtu. Chlístání mne nebere.

9 2
možnosti
Foto

Co jiného než jednoduché uvažování a radikální názory lze čekat od maloměšťáka se základním vzděláním?

6 4
možnosti
SW

Matejka nesklapne, protoze zije tim, ze pise populisticke slohovky bez hlavy a paty na blog. Bez blogu by nemel jeho zivot smysl a je mu uplne jedno, ze je komunista telem i duchem, jen bez te clenske knizky. Vychovaval ho komunisticky otec, zil v komunismu a je jim prolezly. Oni si ti kandidati na presidenta nemaji co vycitat, sklapnout by meli vsichni, kteri ze sebe delaji neco lepsiho, Matejka zvlaste.

13 7
možnosti
Foto

:-) ... jasně. Tak pěkný den.

5 12
možnosti
MK

Koukám, že seriál nadále pokračuje. Ale kdesi jsem zaslechl, že František si dal Novoroční závazek, že oddteď už bude psát jen fejetony a básně. Prý začne s úpravou sbírky od Pavla Kohouta:-)

7 5
možnosti
Foto

Zaslechl jste špatně. Kdo vám to, Kavko, nakukal?;-)

5 11
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 38,87
  • Průměrná čtenost 3756x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik