Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je až tak důležité, zabývat se otázkou jestli president kouří ? Pro mě osobně je důležitější, že jsem přežil devět presidentů a přežiji i toho desátého.

0 1
možnosti
Foto

:-)nijak se tím nezabývám, přidal jsem to jako perličku.

1 0
možnosti
JM

J89a48k88u17b 84M47a43r60e51š

18. 3. 2013 15:09

V nárazníkovém pásmu ve středu Evropy nepozbyl svoji identitu.

za to můžeme děkovat pouze a jen Habsburkům, či Rakouské říší/ později s nástupem FJI Rakousku-Uhersku. Ač každej na RU plive, jako samostatné Čechy by jsme byli zabráni buď německem (které si na nás stát dělalo zálusk, nebo Ruskem). Monarchie nás v podstatě zachránila. I když měla také své mouchy.Ale, zajímavé je si přečíst jak samotnou rakosukou říši viděl třeba Palacký.(Nikdy nebyl proti ní, jen chtěl větší volnost pro jednotlivé státy)

0 0
možnosti
Foto

Původně i Masaryk požadoval jen emancipaci států v rámci monarchie. Ale ta byla tak zakonzervovaná, že jí bylo zatěžko se vzdát svého modelu. Až na to dojela.

2 0
možnosti
Foto

Nevím jak je to možné, ale tento článek mám už od soboty rozpracovaný. To už je druhé téma, kdy jste byl rychlejší. ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Když už napíšete o jednom, že byl silným kuřákem, tak bych to uvedl i u těch dalších, kteří rovněž kouřili.

0 0
možnosti
Foto

Typická česká předposranost. Proč by měl psát o tom, co není zajímavé? Hlavně, aby to bylo vyvážené, že. Nikoho se nedotknout, a nejlépe: nemít názor, nemuset jej později, až se garnitura změní, obhajovat.

1 0
možnosti
FS

Zajímavé, a poučné ! - kéž by všichni nahlíželi na své prezidenty tak věcně. Nicméně bych k prezidentu Zemanovi přidal dvojí: vysokou školu vystudoval s červeným diplomem - nevím ovšem, jak na tom byli ostatní demokratičtí prezidenti. A potom: prezident Zeman může být  především Václavu Moravcovi vděčný, za své zvolení! Nevím, jestli to byla Moravcova hloupost či úmysl, to on položil otázku o dekretech prezidenta Beneše a jako prvního pro zodpovězení si vybral Karla Schwarzenberga. A pak, díky právě Schwarzenbergově do očí bijící hlouposti se to rozjelo a rozhodlo. Aby ne!

2 0
možnosti
Foto

to je zcela zřejmé že KS to nezvládl....řekl bych dokonce....mentálně.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 38,80
  • Průměrná čtenost 3795x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik