Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

avoris

10. 1. 2011 13:51
jmenovkyně polétavá :)

Tak konečně vím, kdo je jedna z těch jmenovkyň, které mi občas vyhodí Google, když své jméno zkusím pro srandu vyhledávat... :-) A jak to tak pozoruju, máme společný nejen to jméno. Taky mě táhne víc poznávání světa než práce od osmi do čtyř. Křídla si urazit nenechám, to by následoval pád k tvrdý zemi a neodvratnej konec. Někdo přece na tomhle světě musí dělat potrhlý věci, aby se ti "normální" měli komu smát :-) Život bez potřeštěností a bez svobody by byl příííšerně nudnej. Takže si nesmíme nechat vzít to, co nás v něm těší... ať je to cokoliv R^

Přeju pěknej novej rok! :-)

0 0
možnosti
TB

Šírová

10. 1. 2011 16:30
Re: jmenovkyně polétavá :)

Pravda! Tak to je! Svoje křídla si vzít nenecháme!! (založíme občanský hnutí ;)? Díky Terez, že ses mi ozvala. Je dobré vědět, že mám jmenovkyni, se kterou sdílíme víc, než jen to jméno :) R^Krásnej rok i tobě!

0 0
možnosti
C

carolusI

7. 1. 2011 15:34
Děvče

přej ať Vám  ta křídla vydrží. Nenechte se zdeptat nutností vydělávat na živobytí. Někdy je to kruté, Jenže je třeba vydržet. Jen malé doporučení  nemá smysl se nechat ponižovat od hloupého šéfa. Raději těžší nebo méně placená práce s rozumným šéfem , než se potýkat s nadutým hlupákem. To je ztráta času.

0 0
možnosti
TB

Šírová

7. 1. 2011 17:21
Re: Děvče

S tím šéfem máte pravdu. A co se týče toho vydělávání, to není problem, který vám vezme křídla. Naopak smysluplná práce nám křdla dává. Pracovala jsem všude možně a také všelijak, se šéfem, bez šéfa, denně docházela, nebo pracovala z domu, na denní, na noční, v Česku i v zahraničí. Pracovat a vidět výsledky je supr. Studium vás tak nenaplní. To jen dodá inspiraci. Dobrá práce nám naopak křídla může dát :)

0 0
možnosti
K

klimakterium_gmur

7. 1. 2011 13:44
Jéje, já už myslel...

Že autorka do toho práskla a šla do papírů...

Milá slečno. Zajímavá úvaha... Nadpis sdovolením zneužiji ke svému blogu.

Kubík, pilot ve výcviku!

0 0
možnosti
TB

Šírová

7. 1. 2011 14:18
Re: Jéje, já už myslel...

Taky jsem se tam pěkně trápila. Nejsem ten typ. Papíry ne. Mimochodem, mé dovolení na propůjčení nadpisu máte, Kubíku, pilote ve výcviku :)

0 0
možnosti
MR

Martina 77

7. 1. 2011 13:28
Hezké

Máte tááák pravdu. Život je bohužel takový a je jen na nás, jestli si ty křidýlka necháme odrbat, nebo ne. Někdy bohužel jiná možnost není - účty se nezaplatí samy. Někdy ale stojí zato ještě pozvednout hlavu a vykročit. Držím palce, ať vám ty křídla dlouho vydrží.

0 0
možnosti
TB

Šírová

7. 1. 2011 13:33
Re: Hezké

Ráda bych se zeptala, jak si chráníte svoje křídla vy? :) Máte nějaký ochranný mechanismus?

0 0
možnosti