Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pietrolini

24. 9. 2009 17:51
Fanoušci

Autor má pravdu.Fanoušci jsou fajn.Problém je s degenerovanými primitivy,kteří jen využívají shromáždění jakéhokoliv davu k prosazení svého smrdutého a opovrženíhodného ega k jakékoliv špatnosti.To nejsou fanoušci. To je výkal společnosti.A je úplně jedno odkud,čím větší klub,tím víc jsou vidět a tím víc se na něj lepí.A vím co mluvím,půl života jsem žil v Praze a půl v Ostravě.

0 0
možnosti
JS

donotcrosss

23. 9. 2009 22:21
sfc opava x fcb baník

chtěl bych jenom podknout, že bylo jen otázkou času, kdy na hřiště baníkovci vtrhnou.

tímto bych chtěl poděkovat chalupářům, že se neopakoval rok 2004 kdy nám Vaši mírumilovní baníkovci rozkopali celý stadion. A to co se dělo v opě ve městě si média vůbec nevšímala. takže naopak incident na stadionu v opavě byl médiích dobře publikován. a navíc přesně. krom toho města teda. :-D

0 0
možnosti
JF

ValleymanFCB

19. 9. 2009 11:08
kopie

Prakticky okopírovaný blog Jana Fialy

0 0
možnosti
PN

Djpati

18. 9. 2009 13:43
Objektivně vzato

Text článku je v naprostém pořádku, akorát nevyužívá ve prospěch některá fakta. Když se podíváme co se děje od nástupu administrativy Haška do ČMFS zjistíme, že úroveň ligy rapidně klesá, veškerá opatření pro větší objektivitu rozhodčích, tajné delegace, důslednější kontrola a hodnocení rozhodčích, staré firmy rozhodčích, které zjevně několikrát ovlivnily zápasy a znovu se vracejí do nejvyšší soutěže a zde znovu evidentně ovli'vňují zápasy(směšný trest por Královce asi v tom smylu, že teď už bude pro Slávii pískat dle jejich představ, kdy co se týče chyb bylo to 2:2) Jakási gentlmenská dohoda Haška s médii, že nebudou jisté záležitosti okolo klubů prezentovat. Znovu se rozmáhající VIP vstupy novinářů a jejich pohyb na rautech pražských S klubů. Podivná disciplinární řízení, projednávání pečlivě vybraných na naše poměry běžných faulů se záměrem vyřadit nejlepší hráče klubů konkurujících dvěma S. V zahraničí nemyslitelná účast představitele veřejnoprávní televize v komisi rozhodčích.

0 0
možnosti
PN

Djpati

18. 9. 2009 13:50
Re: Objektivně vzato

Neadekvátně nízké tresty pro rozhodčí, kteří si pískáním roviny přijdou minimálně na 50.000,-Kč. Zápas rezervy Slávie Hlučín s Ostrava Zábřeh, kdy poté co někteří funkcionáři okolo Haška byli zděšeni, že existuje videozáznam sporných momentů tak se nad zápasem pozastavují, ale nečiní žádná opatření, aby se toto dále neopakovalo. Jakýmsi omylem dluží zaměstnanec místopředsedy svazu finannčímu úřadu peníze. To vše souvisí se vším, proto je lepší psát špínu o údajně špinavé Ostravě, když dojde téma podívají se na Olomouc nebo Brno, případně na jiné kluby mimo Prahu. Má to vždy příchuť pěkného bulváru a poté co jsou sportovní noviny celostátních deníků věnovány celé strany pravidelně dvěma ligovým klubům a padá jejich náklad a zájem o ně, takové senzační zprávy o vniknutí fanoušků Baníku Ostrava v Opavě na hřiště můžou přinést kýžený zvýšený náklad a zisk. A tak je to pořád dokola. Je pravdou, že za Mokrého bylo té objektivity mnohem víc.

0 0
možnosti
JJ

jt2004

18. 9. 2009 12:34
Nejen Baník

Je mi líto, opravdu a bez přetvářky, že nebudu moci kvůli pár hovadům z Brna, Ostravy či Prahy jít s rodinou na ligu, protože samotní fanoušci jsou na ně krátcí a policii zajímají jen kvůli přesčasům...vedle fotbalových hřišť (kvůli tradici) by měli zřídit oplocené pozemky, ve kterých by si mohli rozbíjet držky...a případný zásah první pomoci by měli hradit hotově na dřevo...!

0 0
možnosti
M

Medvedref

18. 9. 2009 18:10
Re: Nejen Baník

U tebe je vidět že celý život sedíš na prdeli u tv co?

0 0
možnosti
PK

PK66

18. 9. 2009 11:03
Málem jsem zamáčkl slzu

dojetí ...

Proč teda ta slušná drtivá většina nezatočí s těma několika primitivy, kteří jí to kazí?

A co to "neškodné" lomcování plotem??? Proč vůbec lezli přes nějaký plot? Pokud je zajímá jenom fandění, tak vlezu na tribunu a fandím a nemám potřebu někam lézt a dělat bordel. Rv:-/

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 9. 2009 21:56
Re: Málem jsem zamáčkl slzu

Svatá pravda R^!!!

0 0
možnosti
D

DrMax7

18. 9. 2009 10:21
Ale to snad ne....

Mám Baník docela rád, ovšem tento text je důkazem, je i mezi jeho fandy je primitivizmus slušnou měrou zastoupen... 

0 0
možnosti
JD

pedr64

18. 9. 2009 8:00
he, he, to je relativismus

tak fanoušci jsou zdá se všichni absolventi nedělní školy. To jenom :"někteří" jezdí na černo, na stadiony pronikají bez lístků, demolují dopravní prostředky a po ulicích je musí doprovázet policie, protože jsou svou vypatlaností nebezpeční nejen fanouškům soupeře, ale i normálním "civilistům". Autore, myslíte si, že policie ty manévry pořádá proto, aby si mohli napsat přesčasy a nebo proto, že ste opravdu nebezpeční. Nemluvím jen o baníku, ale o idiotech napříč fotbalem i hokejem.

0 0
možnosti
S

snurka

18. 9. 2009 12:11
Re: he, he, to je relativismus

Já bych spíše napsala "Idioti napříč celou Republikou". Všude se nějaký najde. V povahách Čechů prostě je zobecňování. Všichni Romové jsou špatní, blondýny jsou hloupé a všichni Baníkovci jsou "divá zvěř". Takže já jsem hloupá divá zvěř, bo jsem "Baňka"V, ale jsem DOBRÁ, bo nejsem Romka.;-D

0 0
možnosti
TV

tomtop

18. 9. 2009 7:22
fanoušci = rváči ?

fanoušci = rváči ? Řekl, bych, že z nemalého procenta ano .... všude jsou určitě jak slušní, tak hooligans ... ale obvykle je nebezpečné pohybovat se blízko davu mířící ho na/z fotbalového nebo někdy i hokejového utkání... bez ohledu na to, z jakého města jsou. Často jde o blbnoucí puberťáky demolující autobusy, čekárny atd. .... no prostě velká "prdel". Co prezentují média je skoro vždy zkreslené ... ale faktem je, že spousta lidí nejde ani tak na ten fotbal, jako vyřádit se.

0 0
možnosti
ME

dedekzbazalu

18. 9. 2009 6:10
jsem fanoušek Baníku

to za prvé a za druhé poopravím tento víceméně pravdivý článěk. Nevím jestli autor byl na stadionu v Opavě, ale zřejmě nebyl. Protože k částečnému zničení plotu dělícího sektor hostů na dvě části z bezpečnostních důvodů skutečně došlo.

Tento plot byl postaven proto, aby došlo ke snížení kapacity sektoru a aby nedošlo k tomu, že se fans FCB dostanou k plotu dělící hrací plochu od sektoru hostů jako takového. A navíc je zřejmý důvod proč tento plot byl postaven - na základě poslední zkušenosti SFC Opava s fans FCB, poslední zápas v sezoně 03/04 při němž došlo k mnohem větším hmotným škodám než tento týden. Již zmiňovaný plot u hrací plochy byl zničen natolik, že po konci utkání nic nebránilo tomu, aby zhruba 1500 fans FCB vtrhlo na hřiště.

Takže vážený autore, sám jste si naběhl tím, že jste také neinformoval zcela pravdivě.

PS: vynikající support fans FCB, pro všechny fans FCB byly připraveny bílá potištěná trička a to zcela zdarma při vstupu do sektoru atd. Tolik osobní zkušenost.

0 0
možnosti