Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Mně Ježíšek přinesl jen tu základní krabici - ovál, lokomotivu a tři vagony. Tedy nic, co by člověka zabavilo na dlouhé hodiny. Rozpočet na rozšíření nebyl schválen, takže vláček odpočíval v krabici, až byl za nějaký rok někomu věnován se slovy "Náš Kája si s tím stejně nehraje".

Ale když jsem občas zašel na Hrad do Domu čs dětí (dnes se občas mylně píše, že to byl Dům čs pionýrů), tak jsem na tu jejich krajinu s vláčky vydržel čučet dost dlouho.

0 0
možnosti

Krásně napsáno, karma.;-DR^

1 0
možnosti

Ať je rozpočet schválen.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,88
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik