Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jé, to nemyslíte vážně! Věřím, že se vrátíte, kvůli nám, Vašim čtenářům ;-)Sdílet s Vámi prostor na internetu, ba dokonce na jednom blogu, bylo fajn, tak se na pana Olšera vyprdněte a pište dál!! :-)V

0 0
možnosti

Pane Šindlauere, to je velmi špatná zpráva. Je to asi naše národní prokletí, nebo jak to nazvat, že slušní a inteligentní lidi odcházejí....odkudkoliv.

Díky Vám za všechny hezké blogy, které potěšily. Hodně štěstí!

(p.s. za rok, co jsem zde v diskusích, jsem nepřečetla ani jeden blog p.Olšera)

4 0
možnosti
Foto

Za ty čtyři roky,co jsem tady, jsem též nečetla jediný blog Olšera:-)

Zato pana Šindlauera si nenechám ujít nikdy:-)

3 0
možnosti
Foto

Ráda vás čtu (dokonce jsem tu jednou poseděla na lavičce-)

Doufám, že vrátíte:-)

1 0
možnosti

Ano - občas kolem ní chodím a občas na ní skutečně vysedávám. Děkuji.

0 0
možnosti

Máte pravdu, blog Váš odchod přežije stejně, jako kdyby odešel kdokoli jiný.  Přečetl jsem si Vámi kritizovaný dnešní blog pana Olšera a musím konstatovat, že má pravdu.

3 2
možnosti

Ach jo, tak počtvrté: nejde o to, co píše pan Olšer. Jde o to, jak to píše.

3 0
možnosti
Foto

Tak já osobně si myslím, že, kdyby byl opravdu objektivní průzkum nálad obyvatelstva, ale důkladný průzkum.

Tedy takový, kdy by tazatelem byl kvalifikovaný a nezaujatý člověk a tak 40 - 45 minut s respondentem hovořil na Téma Ukrajina - Krym - Rum.

Tak jsem přesvědčen, že okolo 50% a možná i daleko více respondentů by se k dění na Ukrajině, Majdanem dosazené a USA podporované vládě. 

Bojem proti v podstatě mírumilovným separatistům a samozřejmě také k ruské pomoci oněm terorizovaným separatistům vyjádřilo tak, že by tam byla korelace s názory pana Cvalína, Olšera, mými a několika dalších.

1 3
možnosti

Máte pravdu.Olšer a pár ostatních....buď hlupáků, nebo zaprodanců.Jejich poměrně vysoké hodnocení však také ale svědčí  o úrovni mnohých čtenářů na blogu.

5 0
možnosti

...nemyslím...protože čím dál tím víc jsem přesvědčen...že funguje najatá klaka klikačů karmy....jinak si třeba výši karmy (třeba) u cvalínových kydů vysvětlit neumím.....

4 0
možnosti
Foto

Blogeři, kteří by nechyběli nikomu, zůstávají. A naopak. Sakra práce.:-/

Kašlete na Olšera. Dobré je chodit na blog rovnou přes seznam diskusí a vyhnete se těmto žumpám.:-)

4 0
možnosti
Foto

Zrovna Vás jsem rád četl a Vy jste přestala psát.

Co s tím?

Potom zůstávají takoví jako pan Olšer, nebo třeba já...

0 3
možnosti
Foto

Váš počin by měl smysl, pokud by (jen na čas) přestalo přispívat více kvalitních blogerů a diskutujících. S poukazem právě na ty sr...y, které občas i redakce dává do výběru.

Klasická neviditelná ruka trhu - klesla by sledovanost a možná by někdo z redakce byl za to pokárán - a snad by se i zkoumalo, proč.

3 0
možnosti
Foto

Jenomže Olšer a ne Šindlauer dělají ty tržby.

3 0
možnosti
Foto

Tak jsem se podíval na inkriminovaný článek B. Olšera, který má momentálně karmu 38,65, což znamená, že je čtenářsky úspěšný.

V podstatě je článek pravdivý, jen bych vynechal fotky těch dvojich u Karla Schwarzenberga, i když se Karel Schwarzenberg k metodám Pussy Riot veřejně hlásí a podporuje je.

A zastánci K. Schwarzenberga jsou velmi neurvalí a agresivní.

Ale, že bych kvůli nim odcházel z blogu...

3 4
možnosti

Jedna věc je, co pan Olšer píše. Proti tomu vůbec nic nemám. Druhá věc je, jak to pan Olšer píše. A proti tomu jsem vystoupil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik