Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je třeba si přiznat, že škola je vězení.

0 0
možnosti

Takových let studií, odříkání, stresu ze zkoušek a pak jako Pan učitel přijdete učit mezi "děti" a ty Pana učitele degradují na fackovacího panáka...nicméně, opět jste mistrně vyjádřil situaci, která, obávám se nenastane, ale už nastala...:-/

Společně s Ladikem Větvičkou mě na blogu bavíte nejvíc R^:-)

0 0
možnosti

Vidíte, a přesto je plno učitelů, které ta práce pořád baví ... proč, to jako laik těžko mohu posoudit. Každopádně mají můj (a doufám, že ne jen můj) obdiv.

2 0
možnosti
Foto

Jo, taky mám pocit, že žactvo (za mohutné podpory rodičů) začíná vítězit nad vzděláváním jako celkem (nejen nad školou).

Za názorné vyjádření VámR^

2 0
možnosti

ostatně, o to usilovalo žactvo odjakživa. Ani já sám nebyl jiný, ovšem místo spoléhání se na rodičovstvo jsem zpravidla volil hrdinný mužný boj: já verusu soudružka učitelka.

0 0
možnosti
PM

Bojím se aby jste neměl pravdu...

0 0
možnosti

nebojte se, pravdu mít nebudu a ti konkurenční odborníci věštci nejspíš taky ne. Stále platí, jak říkal Komenský, "Schola ludus", čili "škola je mač"; mění se pouze metodika a prostředky boje.

1 0
možnosti
ZS

Bohužel, k něčemu takovému to opravdu spěje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 19,10
  • Průměrná čtenost 1386x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik