Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem pro!;-DR^

   Jenže pozor- nejste jedinej, kdo má andulku, aby Arnouš nemusel nakonec soutěžit např. s Andym (což je andulka Vladimíra T.Gottwalda);-D Takové SMS hlasování by mohlo být napínavé:-)

1 0
možnosti

To je pravda. Nicméně by Andy, stejně jako Arnouš a další opeření kandidáti, nejprve musel obdržet občanský průkaz. Když to tak domýšlím, nakonec by se z toho všeho možná stal docela nežádoucí ptákoprezidentský byznys.

0 0
možnosti
Foto

Hlasuji pro Anouše! Okamžitě :-) 

R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Zoufalství to skutečně je. Zeman asi nakonec vyhraje, ale jaké to bude vítězství, když jsme se jako Češi odhalili, že pětina až čtvrtina z nás je schopna dosadit na český trůn cizáka? Ať už volí Švarcenberka z hlouposti nebo z prospěchářství, vždy to zoufalé je.

1 0
možnosti
TS

Já jsem pro. Ernest von Zverimex zní skvěle a budeme mít hezký poštovní známky. A podepsat se, myslím, tak jako každý pták umí ;-) (jéé, to by se na těch smlouvách a zákonech krásně vyjímalo...) 

P.S.: Mohla bych Arnoušovi dělat toho pacholka? Naučila bych ho tu hymnu. Mám s tím praxi, už jsem ji naučila 15 Azerbajdžánců!

1 0
možnosti

Klidně mohla. Ideální by bylo, pokud máte kvalifikaci samostatného odborného pacholka ... vlastně pacholkyně.

0 0
možnosti

Podle titulku jsem myslel, že máte na mysli Arnieho Schwarzeneggera, RAKUŠÁk jako Rakušák;-D

0 0
možnosti

Popravdě řečeno, Arnoušovu národnost úplně přesně neznám, na záručním listu ze Zverimexu to nepíšou - ale pochybuju, že by náš Arnouš byl Rakušan. Každopádně německy neumí.

0 0
možnosti
Foto

;-DŠkoda, že jste s tím nepřišel hned v devadesátém, víte, co jsme si mohli ušetřit nervů s našimi lidskými prezidenty?;-D

Arnouš for Presindent 2018!!

1 0
možnosti
MO

Kde to mám podepsat ?;-)

0 0
možnosti
FL

Arnouše, to myslíte jako že Arnolda - Schwarzeneggera, to je skoro jako Schwarzenberga , tak to jo

1 0
možnosti

Já proti panu Schwarzenbergovi celkem nic nemám, ale Arnouš je určitě lepší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1386x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik