Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel jsem neviděl. TV nevlastním, protože v našem zapadlém údolí není signál. Z důvodu řídké zástavby nám sem zase nikdo nenatáhne dráty na rychlý internet. Pana Mareše bych si rád poslechl. Párkrát jsem měl příležitost s ním pokecat, když jsem jezdil jako kurýr a on po nás posílal Raoula do Reflexu. On bydlí vedle cizinecké policie a když k němu člověk jde, musí projít zástupem multikulturního obohacení. Při první zásilce jsem se o tom zmínil, p. Mareš asi po kreslení politiků měl potřebu prohodit slovo s člověkem z lidu, tak jsme tohle téma rozebrali. Při dalších zásilkách došlo i na různé politiky, historii Reflexu, J.X. Doležala atd... Přestal jsem jezdit před prezidentskými volbami. Dnes by naše názorové souznění dostalo povážlivou trhlinu, protože současný Raoul nemá jediný díl bez těžkého plivance na prezidenta Zemana, zatímco já se z nenadšeného Zemanova voliče z nouze (pouze v druhém kole) změnil ve spíše sympatizanta s dílčími výhradami.

3 0
možnosti
Foto

Milý pane autore, vydržela jsem to sledovat jen několik minut před chvílí z Vašeho odkazu. Věty sice měly podnět a přísudek, ale řečník chybně skloňoval podstatná jména a bylo znát, že mluvený projev není jeho silná stránka. Co se týče karikatur, tak ty, které zesměšňují konkrétního člověka, ráda nemám a ani nekupuji časopisy typu Reflex apod. Znáte ze svého okolí jistě někoho, kdo si dělá šprýmy z každého přítomného, ale jakmile se pokusíte zavtipkovat na jeho osobu, je zle... Oč příjemnější je laskavý humor např. pánů Neprakty, Bartáka, Renčína... Hezkou sobotu přeji.

2 0
možnosti

Přesto, nebo právě proto TV zcenzurovala určité množství dotazů. Kolik jich bylo si netroufnu odhadnout. Asi jako vždycky. Proč se mají dotazy palcovat, když je redaktoři stejně podle toho nepokládají. Ale pořad se dal sledovat.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik