Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tomu nevěřím, že by už padesátníka nezajímal jeho zevnějšek. Vždyť dnešní padesátníci, když na sebe jen trochu dbají, jsou pořád kluci jako cumel. Možná doma to zrcadlo míjíte, ale jakmile vyrážíte do ulic, určitě hodíte očko.

 Muž byl a je pořád lovec a i když se snaží ty pudy v sobě potlačit, jakmile vejde mezi ty laně a tygřice které ho po cestě míjí, neodolá a začíná větřit. Zbraně jsou dané, plná prkenice, rychlé žihadlo a když vám tyto dvě základní věci chybí, máte ještě šanci příjemným vystupováním a upraveným zevnějškem nějakou kořist skolit.

Tak nepodceňujte zrcadla, nikdy nevíte co vám příští den přichystá.;-D

4 0
možnosti

To je fakt. Nemaje baculatou prkenici a rychlé žihadlo, alspoň příjemně vystupuju. Například dnes jsem příjemně vystoupil z vlaku. Ovšem laně a tygřice v okolí to vůbec nezaujalo. Možná je to tím, že v tom hytláku nebylo zrcadlo;-)

3 0
možnosti

:) Ranní dojem "Neznám tě chlape, ale tlamu ti umeju a oholím" docela často zažívám :)

4 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik