Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je otázkou, zda nějak taky „neanalajzovat“ sloupeček „my“. ;-D

0 0
možnosti

Ono to ale není o cikánech (ostatně s Lakatošem z té první věty se kamarádíme dodnes, je to poctivej chlap), míním to obecně. A ta multikulturní čtvrť je v Esslingenu, přičemž přátelé se zděsili, když jsem se zmínil, že jsem do ní juknul.

0 0
možnosti
JC

To je ještě horší. U těch Cikánů to i nějak chápeme, že nechodí do divadla, když je k tomu nikdo nikdy nevedl (faktem ale je, že do kina občas chodí).

Ale že se kultuře tak důsledně vyhýbají muslimové, to je velmi na pováženou. Je to postačující důvod, abychom je sem zasádně nepouštěli? Podle mne ano.

1 0
možnosti
Foto

I43v16o 14C62i20l46i64c88h

2. 12. 2014 15:14

Zajímavý výzkum R^;-)

1 0
možnosti
JL

Vy pocházíte ze Slovenska?

0 0
možnosti
LN

..myslíte to dobře...ale "voni" to stejně číst nebudou....a někteří z "nás"...stejně budou remcat....že si "nich"...děláte srandu....R^

1 0
možnosti
DK

Kdysi chtel kamarad zhubnout a mel docela komplexni plan, ktery zahrnoval kazdou sobotu vyslap na Lysou. Protoze se mu nechtelo samotnemu, braval me s sebou. Cestou jsme za tu dobu potkali tisice lidi, ale nikdo nebyl "od nich". Na tom, ze nekdo nechodi po horach nevidim nic spatneho, jen je zajimava ta odlisnost, ze nektere skupiny to avi a jine zase ne.

3 0
možnosti
JO

Kultura cikány nezajímá. Maximálně tak ty jejich cikánské tance. 

Viděla jsem jeden díl dokumentu o matce paterčat, víc nedám. Jejich 5-letý (sympatický) syn, zdůrazňuji, že pětiletý, ne patnáctiletý, si podle jeho otce celé dny hraje hry na playstation a PC.

Když školka, do které ten klučina chodí, jela na výlet, on s nimi nemohl jet něco poznat. Maminka to odůvodnila tím, že je to zbytečně drahý (asi tak 100,- Kč). Takže syn opět strávil den na PS a PC - zajímavé, že na tohle peníze mají. 

Pro ně je kulturní vyžití něco jiného než výlety a poznávání. Lepší je být vykloněn z okna a hulákat na celou ulici, celé dny vysedávat s cigaretou a kafem na schodech ubytovny, srocovat se uprostřed chodníku a dělat binec, případně nadávat na všechno, zejména na nízké dávky - na to je užije.

7 0
možnosti
Foto

Jak Vás napadlo, že je řeč o Cikánech? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik