Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pobavil jste mě! Mooc hezký;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Autor si vážně srandu /legraci či něco podobného/ z čtenářů rozhodně nedělá, protože tento tiskopis, ovšem v jiném resortu si pamatuji zhruba z roku 1982 a opravdu existoval. A věřím, že zejména KSČM bude mít zájem tento zcela nezbytný tiskopis - pro celkový větší ideologický pořádek ve státě - pro vládu ANO+ČSSD brzy a znovu zavést. ;-O;-)

0 0
možnosti

Hlásím, že se fakt nic mimořádného nestalo, vlastně vůbec nic nového, protože si zase, Zdeňku, vysekl pěknou ptákovinu. Jupí!

Krásná to neděle!

Tvá Máňa

4 0
možnosti

Tudíž Tobě jakož i všem Máňám nebo lépe Máničkám hezké nedělní odpoledne!

1 0
možnosti
Foto

J50a66n84a 60M26a98j14o62v72á

13. 10. 2019 9:13

Zdeňku, když chce zemědělec levnější traktor, který je, jak známo, stroj nikoliv stavba, musí ze stavebního úřadu vydolovat lejstro, že není co povolovat.

Ale to už je zcela jiná liga...

1 0
možnosti

To je opravdu jiná liga - vlastně je to hlášení i ničem tomu, kdo ho nepotřehuje.

1 0
možnosti

Dobré ráno, dovoluji si jako pamětník tohoto tiskopisu napsat, že to nebylo "vakantní", ale "vakátní" hlášení. Ale v tomto textu to asi nevadilo. Smysl jste celkem vysvětlil.

1 0
možnosti

Též dobré ráno. Děkuji za upřesnění; při ověřování jsem asi tak půl na půl viděl obě verze (vakantní / vakátní), ale s respektem k lidu drážnímu ochotně opravuji na vakátní.

3 0
možnosti
Foto

Není o čem diskutovat, Zdenku. ;-DR^

3 0
možnosti
Foto

No, však tomu berňáku (a zdravotní pojišťovně jakož i správě sociálního zabezpečení) musíte každý rok hlásit, že není co hlásit, když není co hlásit.

Jak jednou začnete (kvůli živnosti obvykle), není snadné skončit, i když musíte ohlásit to NIC.

2 0
možnosti

Však i na vojně se přeci muselo hlásit "soudruhu poručíku, během mé služby se nic zvláštního nestalo." což jeden uvědomnělý vojín doplnil "akorát teda po snídani začala válka.", a dostal világoš, že nepozná nadporučíka.

0 1
možnosti
Foto

Hlásím, že jsi mě při nedělním kafíčku hezky pobavil...a to není málo;-DR^

4 0
možnosti

Rád. Jasně, mám taky nedělní kafe, a ne málo!

1 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,88
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik