Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ošetřovatelky WC, lidově hajzlbáby mají názor opačný.;-D

0 0
možnosti
MS

Já jsem též takové třídící a evidující čuně. Mám ve skříni asi 40 plastových boxů od zmrzliny, do kterých ukládám všechny nepotřebné věcí a obsah každého boxu mám položkově popsán fixkou na jeho čele. Když třeba jednou za pět let potřebuji jehlu na nafouknutí míče, nemusím prohrabávat všech čtyřicet krabic, ale jen lehce přehlédnu nápisy a okamžitě vím, kde se nachází. Domácí víno jsem sice vyráběl jen jednou v životě, ale kvasný uzávěr mám dobře uschován a vím kde ho najít při dalším pokusu. Žena mi sice pořád vyhrožuje, že jednoho krásného dne mi všechny ty krámy vyháže do kontejneru, ale zatím odolávám a průběžně obsah boxů doplňuju. Paráda. :-)

0 0
možnosti

já měl něco podobného, ale nestačil nám na ty přihrádky byt ...

2 0
možnosti
Foto

Označovat druhé pohlaví takto kategoricky negativně nepovažuji za rozumné a prozřetelné. Kdysi jsem při studiích i uklízel v kancelářích a pracoviště ryze ženská nebyla oproti mužským vzorem pořádku a čistoty.

Uznávám odlišnost všestrannou - mezi pohlavími, mezi jedinci, událostech, místech, tvorech.... Neznamená to však, že je tím něco absolutně lepšího neb horšího.

Velmi alergický jsem např. na to, když nějaký muž říká o své ženě ta moje STARÁ a pod. Stejně tak mi není příjemné, když o mužích jako plemenu nějaká žena říká, že jsme čuňata.

1 0
možnosti
VF

Někdy si myslím,že jsem měla být chlapeček. No není to tak zlé. Z mužských kladných vlastností mám jenom sbírku kalendáříků - těch malých, podle letopočtu poskládaných. Jinak jsem naštěstí ženská.:-)

0 0
možnosti

Třeba to v příštím životě vyjde! A budete mít například cennou sbírku plechových zátek od flašek:-)

1 0
možnosti

Děláte to "čunění" dobře! A je to na Vaší tvorbě vidět;-);-DR^

1 0
možnosti

Žejo? A všechny články o životně důleřitých věcech!:-P

4 0
možnosti
PJ

pořádek je pro blbý, inteligent vyznává chaos

1 0
možnosti

To je pravda. Zatím největší intelgent, kterého jsem poznal, mívá doma takový binec, že v něm ani není sám vidět.

1 0
možnosti
Foto

R^ Pořádek se nedělá, ten se udržuje. Jen některé ,,živly" to nerespektují;-D

0 0
možnosti

No já nevím ... mně se zatím vždy daleko více dařilo udržovat binec, nikoli pořádek. Už jen proto, že s pořádkem bývá dost nuda.:-)

2 0
možnosti
Foto

Báječné.

Mám kolegu, který si denně zapisuje, jaké je počasí. Má takové hezké notýsky a nedávno nám popovídal, jak to bylo s příchodem jara mi minulých deseti letech. Pokaždé přišlo.

Vám (i za báječnou krabici pastelek) dík a R^R^

0 0
možnosti

Však až jednou vědcům viry sežerou data, tak budou kolegovy notýsky mít cenu zlata:-P

1 0
možnosti
Foto

:-)Zdeňku, opět moc pěkné.R^

1 0
možnosti
JH

Pobavila jsem se, děkujiR^. Zrovna začínám přemýšlet nad tím, jestli jsem něco neprošvihla, když si nic neeviduji;-)

1 0
možnosti

Je mi ctí. A nebojte, neprošvihla jste nic. Ještě jsem neviděl dámu, která by provozovala některou ze zde vypočtených vysloveně pánských disciplín;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 546
  • Celková karma 18,89
  • Průměrná čtenost 1386x
Jsem relativně zachovalý daňový poplatník, vybavený jednou manželkou, dvěma dítky, šesti křížky v baťochu na hřbetě, jakož i dvaceti nadnormativními centimetry a kilogramy; dlouholetý technik strojař; zvědavý čtenář; příležitostný pisálek a kreslíř pro radost; občasný tramp a osamocený tulák; předposlední cestující na trati Kamenický Šenov - Česká Lípa, milovník krajin všeho druhu, železnic, češtiny a srandy. O věcech veskrze železničních jsem vypotil asi tisíc obrázků, šest knížek a sbírku statí, třeba tady: http://www.zelpage.cz/?story=1&autor=7675

 

Seznam rubrik