Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Netusim jake mate vy certifikaty, ale jak u mne, tak u manzelky tam datum obou ockovani je.

Ovsem chybi tam datum prodelane nemoci, proto kdyz cestujeme mame vzdy s sebou jeste narizeni o karantene kvuli nemoci.

1 0
možnosti
Foto

Do vzdálené civilizace na samotě, kde bydlí pan Kindl ještě zatím žádná povinnost prokazovat svůj anticovidový stav nedorazil, a bude si muset počkat.

0 0
možnosti
Foto

To u nás jsme ještě dostali malou kartičku s daty 1. a 2. očkování, aby těch bumážek nebylo málo.

Naštěstí zdejší zdravotnická zařízení mají přístup k databázi očkovaných, takže bumážku mít nemusíte. :-)

0 0
možnosti
Foto

Zkuste však pane Pavle Dvořáku přijít do restaurace a vrchnímu oznámit, že chytrý mobil nemáte a tudíž ani v něm nemáte nahraný certifikát, jeho tištěnou podobu na bumážce také u sebe nemáte - a ať si hospodský důkaz o celkovém počtu vašeho očkování najde na internetu na webu ministerstva zdravotnictví...!?? A buď nebude cestou ven z lokálu stačit počítat schody pan Dvořák a nebo se smíchy na nohách neudrží ten hospodský...! ;-);-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).