Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Máte v tom chybu. Do Jurečky jste si sice kopnul, ale přitom jste nabral drn i se šutrem. Dotace na půdu jsou nárokové a bere jak drobný zemědělec, tak Agrobaron. Takže tam střet zájmů není a to ani u Babiše. Potíž je v nenárokových dotacích, jejichž cíl z pozice ministra či premiéra ovlivňujete. A další potíž je v tom, že 90% těchto prostředků na rozvoj malých zemědělců shrábnou Babišové a Tomanové. Pak se jeví starost o české potraviny ze strany poslanců Anofertu jako dojemná;-)

3 1
možnosti
Foto

Kdybych měl v článku více detailněji rozvádět, co zde zmiňuje "známý diskusní rejpal iDnes roku 2020 Kněžínek", nabral by nepotřebných rozměrů a čtenáři by jej přestali číst a navíc, hlavním tématem článku nejsou zemědělské dotace a ani podnikání ministra Tomana. Jak si páni bavlnkoví poslanci svoje vlastní podnikatelské aktivity schválili, takové je mají. [>-]

0 0
možnosti
JS

Nemá to chybu. dodám ještě, že páni poslanci jsou placeni za zpracování návrhů zákonů. Je pro mě tedy nepochopitelné,že místo toho, aby se věnovali tomuto tématu, žvaní opakovaně hodiny o tom, o čem každý ví, že to bude schválené.

3 1
možnosti
ZD

Perfektní. Dík.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, a zdravím vás pane Dando. ;-)

1 0
možnosti