Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jsem u 207 a přeplatky mi bez jakýchkoli průtahů chodí na účet.

2 0
možnosti
Foto

A že se zde čtenář Z. Matuška zrovna nepochlubil tím, jak toho "bezprůtahového poukazování přeplatků za léky na účet banky dosáhl", aniž by se kvůli tomu musel do ZP č. 207 dostavit osobně??

0 0
možnosti

Důležité teď je přesvědčit nás, že to jinak nejde, že se máme či budeme mít hůře. Až většinu lidí přesvědčí nadšeně mrznout, bude vše OK a vyhrají další volby, protože Fiala je úžasný politik budoucnosti.

3 2
možnosti
Foto

Vy si klidně zmrzněte. :-P

0 1
možnosti

Narazil jsem na článek pani Zwyrtek Hamplové ze dne , kde stačí přečíst jeho nadpis ...Čas sejít se na Letné.

POLOČAS ROKU HRŮZY „Ničíme sami sebe, nebo ještě lépe – vláda ničí svůj lid. Pokud se něco zásadního nezmění, troufám si předpovědět, že se můžeme 17. listopadu sejít na Letné, a říct těm nahoře, co si o jejich vládnutí myslíme my dole. Po 33 letech, což je hezké číslo. Kristovy roky,“ soudí o současné situaci pani ZH, a co dodat...nic než pravda...

2 1
možnosti
Foto

Vrcholný stupeň nespokojenosti lidu s počínáním vrchnosti je možné vyjádřit jedním pěkným slovem - defenestrace. ;-)

0 0
možnosti
Foto

1) Nedostatek plynu nemá zázračné rychlé řešení. Doplatíme na to všichni, ať už je vlád jakákoli.

2) Takzvané bezplatné zdeavotnictví je nutně spojeno s obrovskou administrativou, protože bez ní nlez spotřebu uhlídat. Protože je zdravotní péče zdarma, neexistuje žádná překážka, která by omezila její čerpání a tudíž neexistuje žádný objem peněz, který by mohl být prohlášen za dostatečný.

0 0
možnosti

zdravotní péče je zdarma: u zubaře ale platíme už roky a brýle si musíme koupit za své. Zdarma ale jsou nesmírně drahé léky a operace - to taky nemocnice asi milují, protože tam se napakují.

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).