Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I20v75a14n 15J59i75r47e60š

30. 8. 2013 7:53

Článek, který je tak přesným obrazem různých psychických poruch osobnosti autora je vzácností a tím cenný jako studijní materiál. Proto, ode mne, karma jako hrom!

0 0
možnosti
JP

Na každém článku se vždy najde něco, s čím nesouhlasit. Rozhodně ale tento blog popisuje přesně situaci. Komunisté v r. 1948 po nástupu k moci nemilosrdně všechny odpůrce zlikvidovali. Totéž se mělo stát s nimi v r.1989 . Zázraky by se neděly, ale rozhodně by odpadly škody, působené bolševiky, zakopanými na všech posicích po celých 23 let.

1 0
možnosti
Foto

R23o41m96a98n 85K73o22z46e79l

29. 8. 2013 17:33

Není tento článek odněkud opsaný z jara 1998? Tehdy se také vykládaly podobné věci, co bude po volbách..nový únor 1948 či co.

2 1
možnosti
ZS

Netrpíte fantasmagorií?

1 1
možnosti
DD

Takže, pane autore, chcete říct (mimo jiné), že když ve volbách zvítězí levice, budou prázdné obchody! Sic! ;-D;-D;-D

Nejsem rozhodnut, koho budu volit, ale rozhodně jsem se nad Vaším článkem neskutečně pobavil, Vy komiku.;-D

4 2
možnosti
HM

člověk musí mít z tohoto článku husí kůži.. vše je možné co autor píše jen náznakem ,,karmaR^

1 4
možnosti
DD

Kupte si kožich. A pořádnou zásobu všeho, hlavně potravin;-);-D;-D

4 2
možnosti
JP

Chce to klid a nohy v teple. Pokud dnes kritizuji současné antikomunisty, že se chovají ve stejném nenávistném duchu (možná i hůře)  než pravověrní komunisté na začátku padesátých let, to si vyslechnu kritiky. Je si třeba uvědomit, proč komunisté vystrkují růžky. Odpověď je jednoduchá, kapitalistickým demokratům se nedaří rozjet ekonomiku, příliš mnoho se u nás krade a lumpenproletariát je u nás chráněn. No a v   r. 1989 u nás dělali nepokoje jen výtržníci a nepřátelé socialismu, tak dnes jsou extrémisté, náckové a radikálové

4 0
možnosti
JH

Ať žije panická hrůza... To si opravdu myslíte, že současní představitelé a členové KSČM chtějí návrat k systému, který zde byl??? Znáte vůbec nějakého skutečného člena KSČM kromě Grebeníčka a Semelové z televize? 8-o Obnovení vedoucí úlohy , znárodnění,kroucení krkem, vystoupení z EU - Vy tomu fakt věříte??? Máte asi špatný kalendář.

4 2
možnosti
VA

Tak nevím, autor si poněkud protiřečí, Na jedné straně nevolme komunisty- na straně druhé ovšem přiznává, že bývalí komunisté jsou stejně všude jinde v každé ať už parlamentní nebo neparlamentní partaji. Jinak řečeno, mám neodbytný pocit, že autor slyší trávu růst a tím pádem má potřebu své paranoické vize šířit dále !

3 1
možnosti