Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Původní fotografie u perexu a článku jsem z mého článku dnes ráno odstranil a nahradil fotografií jinou. V čase cca 10:03 hodin byl můj článek redakcí vrácen zpět na hlavní stranu - a to v původním čase vydání - 6.9. 2022 v 09:52 hodin.

0 0
možnosti
Foto

V čase 10:18 hodin byl podle oznámení adminky blogu můj dnešní článek stažen z hlavní strany. Kvůli tomu, že fotografie použitá v článku (perexu?) obsahuje údajně vodoznak Demiosphoto - a já uvádím zdroj jako Pixabay.com, přestože jsem tuto fotku z tohoto druhého zdroje stáhl. Než fotky vyměním, na což nemám nyní čas, protože musím k lékaři, zůstane článek na mém osobním blogu. :-/

0 0
možnosti
Foto

Z textu mi připdá, že za všechno může Fiala a jeho ODS. Aniž bych je chtěl nějk bránit, připadá mi to silně krátkozraké a tendenční. Autor zřejmě naznačuje, ža volit koholiv, kromě ODS, znamená úspěch.

No, nevím, ale na takovou agitku bych si tedy nevsadil.

1 1
možnosti
Foto

Pavel Machaček si zřejmě nevšiml, že část článku se věnuje činnosti ODS v Brně, kde magistrátu šéfuje ODS primátorka Markéta Vaňková, která má ke splnění svých slibů asi tak stejně daleko, jako já k čínskému císařství 16. století. Možná pan Machaček naznačuje, že je má smysl znovu půjčit peníze tomu, kdo mi je - ačkoliv to pořád roky sliboval - nevrátil. ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).