Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P43e44t27r 60B41u11r64i55a79n

10. 9. 2018 23:26

Souhlas, karma. Jen bych si od nějakých předběžných slibů vlády sám moc nesliboval. Název to může mít bohulibý, cíle ušlechtilé, ovšem prováděcí nařízení bezzubé, anebo alibisticky vyčůrané.

0 0
možnosti
EK

Sebrat dávky a za ušetřené peníze pořídit policejní psy.

1 0
možnosti
Foto

Autore, řešíte kvadraturu kruhu.

Že je práce "agentur pro začleňování" absolutně neefektivní, víme všichni. Taky víme, že poskytované sociální dávky pouze slouží k "zakonzervování" současného stavu. Ale zároveň víme, že jejich zrušení (omezení) není možné, protože důsledkem by byla vcelku logická vlna nezvladatelných násilností.

Přiznáváme, že jediné známé řešení je tvrdá represe a znovunastolení "pracovní povinnosti", kdy ovšem mlčky mylně předpokládáme, že většina takto "vyčleněných" je zaměstnavatelná. Osobně si tím nejsem jist.

Problém se táhne několik staletí a my jsme jej jen zdědili. Máme přesně zmapované metody, které nefungují, my je jen "ze zoufalství" opakujeme a věříme na zázrak.

Nebo snad víte o něčem novém?

2 0
možnosti
FL

Ještě bych doplnil , že současný stav je "zakonzervován" na tom, že "vyloučených" lokalit rychle přibývá. Současný nárůst je takový, že se počet jejich obyvatel zdvojnásobí každých 8 let. To je a bude problém, protože budoucí stav už nebude ufinancovatelný, jako že dnes ještě celkem je

2 0
možnosti
FL

Karma. Přesto ale si rozhodně nemyslím, že je možné situaci vyloučených lokalit vyřešit začleněním jejich obyvatel.

2 0
možnosti