Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Na tomto místě Zdeněk Matuška napsal 3.8. ve 21:55: "Pane Šindeláři, paranoia se dá léčit. Neztrácejte naděje". A to byl také jeden z posledních "diskusních" příspěvků, které sem Z. M. napsal. S tímto čtenářem jsem skončil.

0 0
možnosti

Sorry, spletl jsem si Vás s Bajnarem. Tvorbou splýváte.

0 1
možnosti
Foto

Zde je názorně vidět, jakou míru pozornosti svým příspěvkům do diskuse Ondrej Dubovsky opravdu věnuje. Asi u toho psaní nejenže chrápe, ale ještě si klidně poplete jednoho s druhým a pořád mele a mele něco u nějakém učiteli, jaký dává příklad mladé generaci... :-(

0 1
možnosti
Foto

Hned zkraje musím poinformovat diskutujícího čtenáře vystupujícího pod jménem "Ondrej Dubovsky", že si mě určitě s někým spletl, protože ve školství se profesně opravdu nepohybuji a učitel nejsem a ani nebyl!! Na celé záležitosti je pikantní, že literárnímu výkonu O. D. (blogera hodného) aniž by přemýšleli, kde je pravda, dává "absolutně slepě znaménko plus" zdejší známé pravičácké stádo. Už se docela těším na ty jejich kyselé obličeje, až jim tandem Fiala-Síkela zastaví plyn a jako refundaci na dřevo a uhlí (aby si mohli zatopit) jim pošle 2 tisíce Kč. :-P

0 0
možnosti
Foto

Právě proto, že mnozí přemýšleli, dali plus panu Dubovskému.

Proč by měli slepě věřit zrovna vám?

0 1
možnosti

Malá poznámka pro zlehčení diskuze, ono české pivo uvařil v Plzni sládek z Bavor za Rakouska-Uherska....

1 0
možnosti

To je dobrá hláška rolnický profesionál. To jste vymyslel vy autore?

1 0
možnosti

Není tomu dlouho co jsem četl rozhovor s psychosomatikem doktorem. Hnízdilem, kterého si velmi vážím a i za odvahu, že navrhoval mj. ́kdysi pana Klause hospitalizovat, zde co si myslí o nynějších politicích:

„Současná politika je založená na manipulaci a na lži. Politik musí lidem slibovat: „Ano, my to zařídíme, bude líp.“ Kdyby jim říkal: „Máme tady velký problém, tak jako dosud už žít nemůžeme, líp už bylo...“, tak by ho nevolili. Lhal a manipuloval Babiš, Schillerová, Hamáček... Lže a manipuluje Fiala, Pekarová, Rakušan... Nemohou jinak. Myslí to upřímně. Jako Stanislav Gross.

Pánové Polčák s Gazdíkem jsou jako malí kluci. Mají nevinný kukuč, pomněnkové oči. Kují pikle na tajných schůzkách s nesvéprávným podnikatelem, svůj k svému, používají kryptografické mobily, možná nosí i pistolky. Když to praskne, jako malí kluci se diví a říkají: „Na dovolené jsem s Redlem nikdy nebyl, jen jsme lyžovali... je ... ani nevím, kdo za mě platí kryptografický mobil... já nic, já politik. Kauza Dozimetr moje slova jen potvrzuje, místo demokracie tady máme patokracii.

2 1
možnosti
Foto

Jo Hnízdil, jak někdo tomu pomatenci může věřit. To fakt může být pouze jednoduchý člověk, kterému totálně chybí kritické myšlení. Inteligentním lidem je jenom pro smích

0 3
možnosti

V jakékoliv době od počátku lidstva se objevují chroničtí stěžovatelé, kteří velebí jen vůdce na jehož nohu jsou zrovna nalepeni. Životní negativisti, jejichž údělem je lkát a lomit ruce. Oni nikdy nepochopí, že žádná vláda, ani žádný vůdce jim snadnější život nezaručí, jediný kdo by to mohl zařídit pouze vlastní pílí, obviňuje okolí, že mu nikdo nepřinesl štěstí na podnose.

Nemám je rád a držím se od nich dál a raději si prodlužuji život smíchem.;-)

6 1
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, jestlipak pan Kučera chodí k volbám a nebo - stejně jako já od roku 2016 - k žádným volbám nechodí???

0 0
možnosti
Foto

Babišův majetek dosahoval podle Forbesu v březnu 2014 celkové výše 48 miliard korun. Od té doby neustále rostl až do loňského roku, kdy byl oceňován na rekordních 88 miliard. K lepším ekonomickým výsledkům celého holdingu, jsou kynoucí dotace a daňové úlevy v zemědělském, potravinářském a chemickém sektoru, a veřejnými zakázkami. Za dobu Babišova působení ve vládě vzrostly Agrofertu celkové státní dotace dvojnásobně, přičemž loni dosáhly rekordní výše 2,1 miliardy korun. Jen samotné daňové úlevy stouply holdingu proti předchozí pravicové vládě čtyřicetkrát. Zatímco v letech 2010 až 2013 Agrofert obdržel jen jednu investiční pobídku ve výši 54 milionů korun, od vstupu do vlády jde o více než dvě miliardy. Firma Uniles patřící Agrofertu a zpracovávající dřevo získala v poslední době největší počet zakázek od státních Lesů České republiky v celkovém objemu 2,3 miliardy korun. Další zakázky plynou ze stání firmy ČEPRO.

10 0
možnosti

To se všeobecně ví. Každý z nás zde píšící - Přispíval ze svých daní na rozkvět popisovaného. Stále se ovšem neví? Proč AB DLOHOROČNĚ - nefiguruje v TOP 20 společnostech, plátcích daní? ANO, úžasný vysavač:-)

3 0
možnosti
Foto

LGN plyn jste používal i za Babiše. Dělalo to problémy ???? Protože plyn, který k nám jde se nakupuje na burze a míchá se LGN plynem LGN plyn je zkapalněný zemní plyn. Jedná se o průzračnou a netoxickou kapalinu vznikající při výrazném ochlazení zemního plynu na teplotu kolem –160 stupňů Celsia. Plyn se obvykle zkapalňuje hned po svém vytěžení, aby se zmenšil jeho objem a byl snáze přepravitelný. Pak se opět zahřeje a máte zpátky plyn.

3 1
možnosti
Foto

Komentovat "magoroviny Brouka Pytlíka JIřího Kindla" ve věci transportu jeho LGN plynu (správně má být LNG) a nebo mu zde dělat přednášku - nemá smysl a každému méně informovanému doporučuji, ať si toto téma "vygúglí" a patřičné informace si najde sám. ;-O

0 0
možnosti

Tak Vám to, pane učiteli, opravím a oznámkuji.

1. odstavec - jako běžný uživatel řeším jen rozhraní poskytovatel / zákazník a proto mne překvapuje ta armáda vesnických chytráků, kteří přesně vědí, co je špatně v obchodu s plynem.

Lidé, kteří pláčí nad bídou a nouzí tu náhle zasvěceně diskutují o obchodu s komoditami. Inu český "selský rozum".

Tato vláda je v situaci, která má své konkrétní příčiny. Jedny jdou zvenčí a jsou mimo kontrolu, ty druhé jsou dlouhodobou lenivostí všech předchozích kabinetů.

Nejsem zdaleka přesvědčen, že politolog je talent na národohospodáře, ale evidentně tu lepší talent není, protože to by volby vyhrál on, že?

2. odstavec - Let Kunovice prodala vláda M. Zemana firmě Ayers z Texasu, která Let zlikvidovala. Proto Fiala nevytáhne z klobouku žádné hasičské práškovací letadlo. Proberte se, po 40 letech útlaku českého leteckého průmyslu Sověty nehrozilo, že by Let přežil ztrátu sovětského trhu. To samé platí pro Aero Vodochody, ten podzvukový nesmysl jen prodloužil agonii. Proto z Aera bude velmi výnosná opravárna dopravních letadel.

3. odstavec Jurečka byl ministrem Sobotkovy vlády, která lehla pod tlakem Babiše do polohy, kdy těžko mohl dělat politiku proti zájmům pana ministra financí.

Jestli je tu dnes politik, který jde trvale na ruku korporacím, je to Andrej Babiš.

Jeho EET, způsob odškodnění a fungování firem za Covidu, to vše jasně ukazuje, jak Babiš výměnou za kšefty do regálu hubí korporacím Mittelstand konkurenci. Babiš úspěšně dokončil hypermarketizaci této země a přechod trhu od pultu na display. Chcete levno? Nelezte do krámu, ale na e-shop.

4. Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci. Vaše "Slevomat války" jsou specifickým projevem jisté sociální vrstvy, která ovšem působí jako "tržní LGBT" Právo na slevu, podívejme se...;-D

9 1
možnosti

5. odstavec Firma je obchodní společnost a jejím cílem je dosažení zisku, tak praví zákon.

Čí je Pilsner Urqell, Vám může být jedno, protože pivo bude pořád stejné, to vaří fachmani, a z toho, co podnik vyděá, uvidíte jako občan jen daně, které podnik zaplatí. Vše ostatní je majetek vlastníků a ti čeští by se s Vámi nedělili stejně jako ti japonští.

Mimochodem, stejné suché z nosu máte z toho, že Česká Zbrojovka vlastní Samuel Colt Comp., že Křetínský vlastní desetinu výkonu německých uhelek i doly, že vlastní 12% instalovaného výkonu britských elektráren a motá se kolem tendru na další jaderku, ani volňásek na West Ham Vám nedá apokud si budete chtít číst jeho LeFigaro, musíte zaplatit pay wall.

Takhle to vypadá, když chlapík ze školství mluví o realitě mimo erár - Fiala nebo Šindelář, akademici.

Prskáte sliny vzteku a opovržením vůči cíli Vašeho psaní, tak si dejte tu práci ať nevypadáte v konfrontaci s fakty reality za oknem školní budovy jako mamlas. Učíte naše děti, tak se tu takhle neshazujte.

11 1
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).