Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ad V. Kroupa. Co byla NSDAP /Národně sociální německá dělnická strana/ založená v roce 1920, něco vím. Ovšem i přesto panu blogeru Kroupovi, který asi všechno zná, všude byl a všemu rozumí, mohu doporučit, aby si v mém článku otevřel obsah vládního dokumentu "Strategie romské integrace do roku 2030" a na straně 33 si našel kapitolu Anticiganismus. A dále, aby si na straně 39 přečetl podkapitolu "Anticiganismus v projevech politiků". Možná se bude divit. 8-o

0 0
možnosti
Foto

Já se spíše divím otázce, čeho chcete svými články na toto téma dosáhnout? Povězte, jak si představujete výsledek Vašeho snažení v tomto směru. Opravdu by mě to zajímalo.

0 0
možnosti
Foto

Panu Z. Matuškovi (78656) jsem dal lhůtu 24 hodin, aby mohl svoje tvrzení o mém blogu v odstínu hnědi vysvětlit, ale neučinil tak!! Proto jeho příspěvek vložený zde 8. 2. 2022 v 9:55 hodin ve znění "Další váš blog v odstínu hnědi" - smažu.

Pro informaci čtenářům dále uvádím. Články s podobnou tematikou jsem začal od prosince 2019 zveřejňovat mimo hlavní stranu blogu iDnes (pouze na mém soukromém blogu). Vyšlo jich zatím 19 a lze je snadno poznat podle časů zveřejnění - ty jsou vždy v 9:47 hodin.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ačkoliv je Zdeňku Matuškovi známo, že do diskuse mého blogu delší dobu přístup nemá, rozhodl se ještě navíc provokovat. A pokud nechce, abych jeho příspěvek smazal, měl by ostatním čtenářům vysvětlit, co má vlastně tím "odstínem hnědi" konkrétně na mysli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).