Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P47e14t64r 26S41k89á35c98e60l

13. 8. 2018 22:57

Jen poznámka - pan Ivo Šmoldas v jednom pořadu jasně a s úsměvem jemu vlastním prohlásil, že naopak "Oni" jsou přizpůsobiví, ale "my" jsme se nepřizpůsobili zákonům a výhodám, které tento stát nabízí! Takže všechno je jinak...

2 0
možnosti
NM

8-o...jen tak na okraj o tomto tématu se hovoří už asi deset let a garantuji vám,že dalších deset let se to bude řešit a jak z toho ven??!!inkvizice by mne smazala!!

0 0
možnosti
JK

Autore, mnoho lidí třeba ze zdr. důvodů prostě pracovat nemůže a nemůže splnit povinnou dobu na na to, aby měli níro na ty soc. dávky jak píšete. byla by to diskriminace.

0 1
možnosti
Foto

Jakub Knechtovský se právě dostal do zcela jiné oblasti - o které právě tento článek ale opravdu není. :-(

1 0
možnosti
VS

A aby to nebylo úplně jednoduché.. I když často rodiče a děti chtějí, tak stejně se může snadno stát, že romské děti nedostanou ve škole ani za mák rovnou šanci.

0 5
možnosti
Foto

Většinou tu šanci ani nechtějí

4 0
možnosti
  • Počet článků 323
  • Celková karma 18,02
  • Průměrná čtenost 1152x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).