Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Na tomto smazaném místě o mě pan Konrád včera napsal, že jsem chorý mozek. Nesouhlasím, a proto jeho tvrzení mažu.

0 0
možnosti

Majitelé chytrých telefonů mohou na dozírající orgány vyšpulit "Očkovací certifikát", který se dá po absolvování 2.očkování stáhnout na https://ocko.uzis.cz :-)

0 1
možnosti
Foto

Jenže ani 2. dávka očkování není dodnes v ČR stále dostatečný důvod k tomu, aby dotyčný mohl chodit po zastavěné části obce bez roušky (nebo nakupovat a jezdit veřejnou dopravou bez respirátoru). V tom je ten problém. ;-O

0 0
možnosti
PB

Také světová zdravotnická organizace (WHO) před časem varovala, že očkování nezbrání šíření viru. Ačkoliv podle německé agentury DPA existují vědecké důkazy, že vakcína pomáhá proti rozvoji plicní choroby COVID-19, není jasné, zda obecně zabrání infekci novým koronavirem, který onemocnění způsobuje, uvedli experti WHO.

To by mohlo znamenat, že vakcína nemusí zabránit šíření viru, ale „pouze“ vypuknutí nemoci COVID-19 u očkovaných jedinců. Ti by proto podle WHO měli nadále udržovat sociální distanc, nosit roušky a často si mýt ruce.

-------------

Je to tak. Očkováním se v těle vytváří efektivní obrana proti ataku nemoci. Ovšem to nijak nesouvisí s tím, že by se na očkovaného vir nemohl uchytit a ten ho dál nemohl efektivně přenášet.

1 1
možnosti

Nicméně je ale také prokázáno, že nejméně infekční jsou lidé s mírným průběhem Covid-19, což by se asi týkalo i očkovaných lidí. To samozřejmě neznamená, že by měli být zbaveni povinností chránit své okolí.

1 0
možnosti
Foto

No, tak jste si ulevil a život jde dál.

1 1
možnosti
JP

....bohuzel, clanek nakonec o nicem... uvaha jako ukol na stredni skoke, ovsem bez zaveru...3- pane redaktore..

1 2
možnosti
Foto

Jiri Plechaty je evidentní magor, protože já nejsem žádný "redaktor" ale pouhý bloger iDnes. A to je velký rozdíl a pán si určitě spletl rubriku a nebo se trochu více napil denaturáku. ;-O Založte si pane Plechaty blog a pište, na vaše podnětné články se budu upřímně těšit. 8-o

0 2
možnosti
JD

J80a28n 76D29o50u42š31e89k

2. 4. 2021 10:38

"každého, kdo nemá na obličeji roušku, mohou násilím srazit k zemi" - Kde se pořád v lidech bere tolik hlouposti?

4 1
možnosti
Foto

Podle záběrů televize, kde na pražské Náplavce bylo policistů k množství občanů v poměru jedna ku třiceti, se žádný policista na nikoho zaútočit neodvážil. Ale kdyby to bylo podle férovky známého etnika 1:8 - tak to by těch 8 policistů proti jednomu občanovi bez roušky bez pochyby zakročilo ihned a velmi tvrdě. ;-(

2 2
možnosti

Úplně jednoduše, očkovaní budou nemocní a neočkovaní zdraví.

4 3
možnosti
JD

J70a11n 87D40o26u49š92e30k

2. 4. 2021 10:39

Apríl byl včera.

3 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).