Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J92a20n 32R48á11ž

9. 6. 2021 15:15

Čím dál víc nabývám přesvědčení, že úvahy s jakou perspektivou budou pracovat ministři vlády, kterou sestaví nesourodý slepenec Piráti/STAN/ODS/Lidovci/TOP09 jsou předčasné. Sice je velmi pravděpodobně , že taková vláda vznikne, ale bude to tak názorově nekompatibilní sestava, že pravděpodobnost jejího rozpadu je velice vysoká.

PS. Koalice těchto stran je pro mne více absurdní, než kdyby vládu před pár lety sestavovala koalice ODS, ČSSD, Unie svobody a Lidovci.

1 0
možnosti
ZZ

Už se těším až se začnou navzájem hádat o ministerské posty po sestavení vládní koalice.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

A že jste taky nenapsal, co naslibova Babiš? A nesplnil.

1 0
možnosti
Foto

Babišovy nesplněné sliby opravdu námětem článku nejsou - a navíc, Babišova vláda má ještě možnost (za oněch 8 měsíců zmíněných v perexu) ledacos splnit a napravit. Takže si pánové počkejte.

0 2
možnosti
MV

ten Augiášův chlév (po Babisovi, Schillerové a dalších) nekdo uklidit musí. a budou to ti, co vyhrají volby. a ze budou mít na hrbu práce až až je jasné a viditelné. před Vámi nastavené zrcadlo se nedostanou. a je příjemné cítit, že i zastanci současne vladní garnitury cítí, že ta jde do kopru

4 3
možnosti
Foto

A naopak přemírou fantazie /oproti jiným zdejším diskutujícím/ oplývá pan VIP Valiček, kterého zdravím a děkuji za jeho příspěvek. Protože mi není jasné jaké "mnou někomu nastavené zrcadlo" zde má na mysli?? Vždyť já v článku před nikoho žádné zrcadlo nikomu nenastavuji a pokud to tak snad vyznívá, doporučuji každému si (aspoň část článku) přečíst znovu.8-o

0 0
možnosti
EH

Nevím, kde se berou ti lidé s iluzemi, že až se změní vláda, zastaví se korupce, grázlové půjdou do tepláků a konečně na ministerská křesla zasednou schopní lidé. Největší legrace je, že vesměs to jsou lidé, kteří se nepovažují za přestárlé nevzdělané obyvatelé venkova. ;-D

PS: Problém vidím v tom, že nová hnutí to myslí třeba férově, jenže najednou potřebují obsadit stovky míst a na ty se jím nasáčkují politici, kterým je program jedno, hlavně když mají koryto.

8 0
možnosti
IB

Takže vlastně nemá smysl cokoliv dělat a o něco se snažit? Ať nám Andrej vládne navěky?

3 1
možnosti
JK

Vlastně je to velmi dobře a potěšitelné, že příznivci tradičního potvrzeného majitele mnoha firem, velkoagrárníka, kapitalistu, ultralevičáka, mikromanažera, motýláře a sorry jako buhví co ještě, začínají hysterčit už tak dlouho před volbami. Stávající garnituře zatleskáme na odchod a předáme je Šlachtovi, prý si už na ně brousí zuby. A ministersva? Děsná sranda, na vnitru by stačil někdo, kdo mluví pravdu, na financích Ferenc, opičák co to umí s počítadlem, zemědělec by byl každý, kdo pozná malého hospodáře od agroholdingu, na školství by to chtělo jen vlastní mozek, hospodářství se nedá ovládat ze zadnice nikoho, zvláště při tom objemu, armáda pal, nepal dostává peníze a ministr jen oddaně vyhlíží ze zákopu, jedině snad kultura, tam se nic neděla a tudíž i nic nezkazí.

Na rovinu, jak je možné, že tohle tam ještě je a dávno tam nesedí globální kluci a holky z levice a středu? Když Babiš vrátí nakradené dotace, umažeme jím nasekaný dluh natotata jedním vrzem.

5 4
možnosti
JK

Schválně jsem zapomněl na ministerstvo zahraničí, protože mi nepřísluší pana Nejedlého kritizovat.

2 0
možnosti
IS

Něco tak zoufale argumentačně chudého už jsem dlouho nečetl.Rv

7 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MD

Člověče, co jste zplodil za blábol? Nikdo neví, jak dopadnou volby, jaká bude vláda a vy už škodolibě hlásáte, jak se budoucí ministři budou vymlouvat a vysvětlovat nějaké nesmysly....

8 5
možnosti
ZZ

Asi se shodneme, že ANO, SPD a Komunisté volby nevyhrají.

No a kromě Pirátů všechny zbývající partaje pouze paběrkují.

:-)

3 0
možnosti
PB

Výborný nápad zkritizovat opozici za něco, co neudělala, pro věci, které nezapříčinila, ve funkcích, ve kterých není.

To je z nového dílu Čau lidi?

13 5
možnosti
JK

Babiš nasekal dluhy a nesplnil nic a opozice se má stydět, až nebudou peníze? Vy jste génius, skutečný génius ;-D;-D;-D

13 4
možnosti
Foto

Přeji jim aby zvítězili ve volbách do PS - a vůbec jim to nezávidím... ;-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).