Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J38a82n 92H14r90u67š64k57a

2. 4. 2024 10:08

Jakože, by ti studenti mohli zahnat šíleného střelce vzduchovkou nebo gumovou kuličkou? V USA je celkem v realitě prokázané, že magoři vydrží i několik zásahů ostrou zbraní a pokud je to vedeno např. do nohy/ruky, tak je to nijak nezastaví...

Před 40. lety jste byl sice socialisticky připraven, ale dělnická třída lidem nedala tolik důvěry, aby mohli mít zbraně...čím to asi bylo?

Studentům by pomohlo mít jedině zbraň ostrou, ale pak by byli označeni za narušené jedince a škola by na ně vysílala policii a psychology...

1 1
možnosti
Foto

Pan bezobličejový Hruška měl až dosud štěstí, že se mu o čelo "nerozprskly" minimálně 4 pryžové kuličky s obsahem pepřového plynu. Je vidět, že o vzduchovkách na sifonové bombičky nic neví, a pokud je srovnává se starými pístovými vzduchovkami na jednu diabolku (nebo brok), je hodně vedle (a měl by se rychle dovzdělat, aby nebyl považován za úplně hloupého)!! Hlavní výhodou je, že tuto "vzduchovku" není nutné natahovat a zadruhé má zásobník. Střílet dokonale kulatými ocelovými broky (=kuličkami do kuličkových ložisek) není totéž, jako nepřesně kulatými olověnými broky, co se za letu různě motají a neletí přesně. Je úplně jedno, zda je nějaký střelec šílený či nikoliv, ale je důležité, co by jej dokázalo zneškodnit natolik, aby v ruce neudržel pušku. Ovšem, jak odborně chránit studenty vysokých škol a škol dalších, neví špičky Policie ČR a MV dodnes. Ke zneškodnění střelce (ačkoliv se to panu Hruškovi nezdá pravděpodobné), by stačilo v článku zmíněných 4-5 pepřových projektilů a nebo šíp z kuše vstřelený tomu střelci díky optickému zaměřovači pěkně přesně do nohy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 16,77
  • Průměrná čtenost 1133x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).