Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Mně vadí ta anonymita výrobce: "Vyrobeno v EU" a podobně.

Není možno se poučit do budoucna.

0 0
možnosti
AM

A30d85a45m 42M89a22l43ý

9. 7. 2019 11:58

Cizácké řetězce si v Česku dělají, co chtějí. Ale Andrej si s nimi poradí a pak už konečně bude líp. ;-D;-D

Jediné smysluplné řešení tohoto problému je rozpoznat kvalitní výrobky od šuntu a šunt nekupovat.

Zatím se zdá, že po laciném zboží pochybné kvality je stále dostatečně silná poptávka.

Žádný Babiš ani nikdo jiný vám nezajistí, aby v obchodech bylo pouze kvalitní zboží za nízkou cenu.

4 0
možnosti
Foto

Ale aspoň Babiš vytváří dokonale mlžný dojem, že se aspoň snaží (asi tak podobně, jako když si pánové expremiéři Paroubek a nebo potom také Nečas rychle obuli jim ochrankou doručené holínky, nasadili do svých tváří před zrcadlem předem vyzkoušené řádně zkroušené obličeje a jali se před TV kamerami řešit v ČR povodně - a stejně nic nevyřešili a nevyřeší, protože po suchu zase přijdou povodně). A tak Babiš musí aspoň budit zdání, že se o voliče stará a něco dělá i když jeho banální aktivity nic neřeší.;-O

0 0
možnosti
Foto

"Přestože se Andrej Babiš hlavní heslo svého hnutí "ANO - bude líp" všemožně snaží osobně naplňovat......." - při čtení vašeho textu jsem dospěl k poznání, že jste ho napsal kvůli této a podobným větám.

Ať žije propaganda. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Hodnocení, dedukce a jiné myšlenkové pochody některých čtenářů jsou opravdu často přímo neuvěřitelné.

0 0
možnosti
PB

Mně supermarkety nevadí. Naopak miluju ty chrámy konzumu. A věřím, že 99,9% jejich kritiků v nich pravidelně nakupuje taky, místo toho, aby odebírali zboží přímo od vesnických řezníků, pěstitelů, chovatelů,

2 0
možnosti
Foto

Pokud drobní prodejci nekoupí nejprve v supermarketu a pak to za vyšší cenu prodávají jako vlastní produkci (ekologickou), už jsme na takové narazili.

Ale když se u nás objeví chovatel a prodejce krůtího masa z vlastního chovu, to byste měl vidět, jak to jde na odbyt. Jde to pomalu, a kdo umí, vydělává. A náš lid si pomalu zvyká na to, že ne všude je stejně bídná kvalita, jak za socíku.

Dokud manželka ještě učila, chodil jsem nakupovat já. A protože jsem mlsný, po čase jsem získal jakýs přehled, kam jít a čemu se vyhnout.

Viz klasickou moudrost: všeho okuste, a to nejlepší snězte. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 17,08
  • Průměrná čtenost 1133x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).